ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Άντρας έσπασε στο ξύλο υπάλληλο σούπερ-μάρκετ που του ζήτησε να μην παρκάρει σε θέση ΑμεΑ

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ο 29χρονος από την Μυτιλήνη, για τον τραυματισμό ενός άνδρα από το...
Μπαγκλαντές, που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Το Σάββατο, το θύμα συγκέντρωνε, όπως πάντα, τα καροτσάκια των πελατών του καταστήματος, όταν ζήτησε από τον 29χρονο να μην σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον χώρο που προορίζεται για ΑμεΑ.

Τότε ο 29χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και επιτέθηκε στον αλλοδαπό εργαζόμενο καθυβρίζοντάς τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό, που έβγαλε από το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τον τραυματία, τον οποίο περαστικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ επρόκειτο να εισαχθεί στο χειρουργείο για την ανάταξη καταγμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός και, την Κυριακή, προχώρησε στη σύλληψή του και στην παραπομπή του στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η επίθεση έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος.

Ο 29χρονος κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 45χρονος από το Μπαγκλαντές εργάζεται στο χώρο έξω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάστασή θα τον υποχρεώσει να απέχει από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: