ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Θ. ΤΖΗΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ!

Αναβάλει τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου η ΕΠΣΛ – Καταδικάζει την επίθεση ο Αμπελωνιακός

«Μαφιόζικο» σκηνικό στήθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης στη Λάρισα, όταν...

ο γνωστός Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος δέχτηκε επίθεση από τρεις τουλάχιστον αγνώστους με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες που φορούσαν κουκούλες είχαν στήσει καρτέρι στον 38χρονο ρέφερι έξω από το σπίτι του, στη Νεράιδα ενώ του επιτέθηκαν άγνωστο ακόμη γιατί και τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Τις φωνές του διαιτητή άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, γύρω στις 9.15, ενώ επιτόπου έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Το πρωτοφανές για τη Λάρισα περιστατικό ερευνά η αστυνομία, προκειμένου να απαντηθούν τα αίτια της επίθεσης αλλά και να εντοπισθούν οι άγνωστοι δράστες, ενώ την επίθεση καταδίκασε ήδη με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός διαιτητής είχε δεχθεί πολλά παράπονα για τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη 1-1 στα Πηγάδια, αλλά και για τη διαιτησία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν.»

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Εν τω μεταξύ με αφορμή την επίθεση στο Λαρισαίο διαιτητή από τους αγνώστους προς το παρόν δράστες ο πρόεδρος και η διοίκηση του Αμπελωνιακού με ανακοίνωσή της καταδικάζουν την επίθεση, ζητούν να μείνει μακριά από τα γήπεδα η βία και καλούν τις αρχές να θωρακίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να οδηγήσουν τους δράστες στη δικαιοσύνη.

Ειρήνη Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια: