ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η “Πίνδος”επισκέφθηκε το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα είχαν τη χαρά να ταξιδέψουν χθες Κυριακή 9.12.2018 τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίνδος.
Η αντιπροσωπεία των μικρών χορευτών μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Γρεβενών, και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Η χαρά των μικρών χορευτών αλλά και μελών και φίλων που συνόδευσαν την αποστολή είναι μεγάλη διότι πέραν από την επιτυχημένη παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του.
Με μεγαλύτερο κέφι, επιστρέψαμε στην έδρα μας όπου έχουμε προγραμματίσει και ετοιμάζουμε για τις δικές μας εορταστικές εκδηλώσεις που θα έχουν κυρίως χρώμα Γρεβενών και θα είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό.
Καλές γιορτές σε όλους.





Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος


Ξεκινάμε σήμερα στις 16.00 το απόγευμα με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο γηροκομείο Γρεβενών σε συνεργασία με την Ι.Μ. Γρεβενών..
Ένα ξεχωριστό δένδρο, αφού θα είναι με στολίδια από τα χέρια των μικρών μας χορευτών και θα περιέχει όλη τους την αγάπη για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

νά εδέσματα και ζεστές κουλούρες θα ενισχύσουν το πνεύμα της γιορτής.
Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: