ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Σοκ για γνωστή ηθοποιό - Της έστησαν ενέδρα και τη θώπευσαν

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε η γνωστή ηθοποιός στην πυλωτή του σπιτιού της. Ο άγνωστος ήταν ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι.

Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια...



Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό...
Η Μαρία Κορινθίου ήταν στην πυλωτή του σπιτιού της όταν δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση Ο άγνωστος ήταν ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή Σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Ένας άνδρας της επιτέθηκε νύχτα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Ο δράστης προσπάθησε μάλιστα να της βγάλει το παντελόνι.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό. Λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίαζε. Παρατήρησε ότι ο άγνωστος της έκανε… επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές διαθέσεις.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άγνωστος της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι.

Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό φαίνεται ότι φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί.

Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: