ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση για τις εορταστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών Γρεβενών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως: 

1. Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018...
καθαρίσαμε την πλατεία, το προαύλιο του σχολείου και στολίσαμε την πλατεία για τις γιορτές. 

Συμμετείχαν εθελοντικά και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ οι Νέστορας Βασίλειος, Κώστας Σίνης, Νίκος Δεινόπαπας, Γιώργος Κουταλής και Αργύρης Καραλιόλιος. Φέτος δεν στολίζουμε την είσοδο του χωριού, γιατί ο ειδικός που ρωτήσαμε μας είπε ότι είναι επικίνδυνο. Επίσης φέτος μετά από πολλά χρόνια συνεργείο του δήμου κλάδεψε τα δέντρα του παιδικού σταθμού, της πλατείας και του προαύλιου του σχολείου. Γι αυτό ευχαριστούμε πάρα πολύ το δήμο Γρεβενών που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και συγχαρητήρια στο συνεργείο του δήμου για την πολύ καλή δουλειά που έκανε…

2. Προκειμένου να αναβιώσει τα «Ρουνγκουτσάρια 2019», παρακαλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην αναβίωση του εθίμου, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αργύρη Καραλιόλιο (τηλ. 6978142551) μέχρι στις 20 Δεκεμβρίου 2018.

3. Την Πρωτοχρονιά θα γίνει η αναβίωση του εθίμου των «ρουγκατσαριών»στις Αμυγδαλιές. Τα ρουνγκουτσάρια θα επισκεφθούν όλα τα σπίτια του χωριού και περίπου στις 3.00μ.μ. το έθιμο θα κορυφωθεί με χορό στην πλατεία.
4. Tην Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 11.00π.μ. στο καφε-ψησταριά του Νέστορα Β. θα διοργανώσει εκδήλωση για την κοπή της «βασιλόπιτας του Συλλόγου». Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Κώστα Τσιοτίκα και άλλους ντόπιους μουσικούς και θα χορέψει το χορευτικό τμήμα των γυναικών.

5. H 13η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου (ώρα 6.00μ.μ.) και αν δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική θα γίνει το Σάββατο 16 Μαρτίου (ώρα 6.00μ.μ.).

6. Συγχαίρει όλους τους Αμυγδαλιώτες/τισσες που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχεται καλές σπουδές.
7. Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σ’ όλους Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές, ειρηνικό, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: