ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Κοροϊδία στο GNTM: Δήθεν ψήφισε το κοινό αλλά τα συστήματα καταμέτρησης δεν λειτούργησαν!

Mετά από τρεις μήνες τηλε-ξεκατίνιασμα, ο τελικός των wanna be μοντέλων τoυ Greece’s Next Top Model κατέληξε σε φιάσκο​. Tα spoiler εδω και πολύ καιρό είχαν δείξει την...
Εβελίνα ως την μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού και το μόνο που έμενε ήταν να γίνει η στέψη, να πέσουν κι άλλα δάκρυα κτλ.

Εχθές όμως μετά από όλον τον ντόρο των προηγούμενων ημερών, είπαν να βάλουν και το τηλεοπτικό κοινό στο παιχνίδι και εκεί είναι που σκέφτηκαν όλοι ότι ίσως και να είναι αξιοκρατικό. Αμ δε...

Το κοινό είδε 3,5 ωρίτσες (μόνο) πρόγραμμα και περίμενε να ψηφίσει ανάμεσα σε Εβελίνα, Ειρήνη και Μαριάννα για να αναδείξει τη νικήτρια, αλλά το STAR είχε άλλη γνώμη.

Έβαλε σε κάθε μια παίκτρια απευθείας link για να την ψηφίσει ο κόσμος διαδικτυακά (τουλάχιστον δεν πήρε χρήματα από τις δήθεν ψήφους) αλλά... το σύστημα «κλάταρε» και δεν λειτούργησε ποτέ! Βέβαια εκεί που η Βίκυ Καγιά ούρλιαζε au mon dieu... τσουπ επεφταν και οι δήθεν ψήφοι του κοινού!
Οπως ήταν λογικό τα social media πήραν φωτιά. Instagram και twitter δικάσανε, και με το δίκιο τους, την παραγωγή του καναλιού.

Τελικά μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν κόντρα σε όλα τα spoiler και ανακούφισε λίγο το τηλεοπτικό κοινό!



Για την ιστορία: H νικήτρια κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Οι Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες δοκιμασίες του διαγωνισμού, που έμελλε να γίνει το δημοφιλέστερο ριάλιτι του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν 2018 -19. Μετά από πολλά επεισόδια, από πολλές δοκιμασίες, από κάστινγκ και φωτογραφίσεις, από μεταμορφώσεις και αποχωρήσεις, από καυγάδες, μίση και πάθη, από χιλιάδες σχόλια για κιλά, ύψος και πλαστικές επεμβάσεις, το GNTM του Star το οποίο έσπασε τα κοντέρ σε τηλεόραση και Twitter έφτασε στο τέλος του και πλέον όλες οι φερέλπιδες μοντέλες θα αναζητήσουν την τύχη τους όπου η καθεμία κρίνει καλύτερα.


Η Νικήτρια του #GNTMgr είναι η Ειρήνη Καζαριάν #TeamEiriniK @StarChannelGr #StarChannelTv #angelosbratis
168
1:17 π.μ. - 20 Δεκ 2018
48 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, που ανέδειξε τη νικήτρια, ήταν 4. Τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά ενώ φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν ενθουσιώδης και πολύ χαρούμενος.

Οι πρώτες δηλώσεις της ειρήνης Καζαριάν


Δεν υπάρχουν σχόλια: