ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Την κρατούσε φυλακισμένη στη Γερμανία και η ΕΛ.ΑΣ. την βρήκε μέσω Google Maps

Μέσω Facebook είχε γνωρίσει μία γυναίκα από τη Βουλγαρία που ζει στην Ελλάδα, τον άνδρα που την φυλάκισε, μέσω Google Map βρέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και με τη βοήθεια της...
κόρης της στη Γερμανία.

Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε στην Ελλάδα, όταν η 45χρονη δέχθηκε να ταξιδέψει μαζί με τον 32χρονο, επίσης Βούλγαρο, που είχε γνωρίσει στο Facebook στην πρωτεύουσα του γερμανικού κρατιδίου Σλέσβιχ – Χόλσταϊν, το Κίελο.

Όταν όμως έφτασαν εκεί, την φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε καθημερινά, ενώ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να την εξωθήσει στην πορνεία.

Η 45χρονη έμενε στην Ελλάδα με την 24χρονη κόρη της, η οποία και κατήγγειλε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η φυλακισμένη στη Γερμανία γυναίκα κατάφερε να εξαπατήσει τον απαγωγέα της, λέγοντάς του ότι θα επικοινωνήσει με την κόρη της για να τους στείλει χρήματα. Εκείνος πείστηκε και της έδωσε το κινητό συγγενικού του προσώπου, το οποίο έμενε σε διπλανή πολυκατοικία από το δωμάτιο όπου βρισκόταν φυλακισμένη η ίδια.

Στην πρώτη της επικοινωνία η γυναίκα μίλησε ελληνικά με την κόρη της, με αποτέλεσμα ο δράστης να μην καταλαβαίνει και να εκνευριστεί ζητώντας της να μιλήσει στα βουλγαρικά με το παιδί της. Όμως η 45χρονη κατάφερε και πάλι να τον ξεγελάσει, λέγοντάς του ότι η κόρη της έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και δεν γνωρίζει βουλγαρικά.

Στις δύο επόμενες επικοινωνίες μάνας και κόρης η δεύτερη βρισκόταν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως είχε συμβουλευτεί από τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας και με την καθοδήγησή τους ζήτησε από την πρώτη να κοιτάξει από το παράθυρο και να της πει τι βλέπει.

Η φυλακισμένη γυναίκα το έκανε και περιέγραψε ένα άγαλμα που έβλεπε κι έτσι με τη βοήθεια του Google Maps οι αστυνομικοί κατάφεραν και βρήκαν την ακριβή τοποθεσία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν τις γερμανικές, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και οι Γερμανοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο και απελευθέρωσαν την γυναίκα στις 21 Νοεμβρίου.

Έκτοτε η 45χρονη φιλοξενείται σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας και έχει δρομολογηθεί η επιστροφή της στην Ελλάδα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: