ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Απίστευτος ξυλοδαρμός σε διαιτητή. Τον έστειλαν στο νοσοκομείο (vid)

Απίστευτες εικόνες στην 4η κατηγορία του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, με διαιτητή να ξυλοκοπείται κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά από...
κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή, από συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας της Club Atletico Mitre με τη Sporting de Santo Pipo στην Αργεντινή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έστειλε το διαιτητή στο νοσοκομεία, ξυλοκοπώντας τον ανελέητα κατά τη διάρκεια του ματς.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μία κόκκινη κάρτα που έδειξε ο νεαρός ρέφερι σε συμπαίκτη του Λουίς Μασιέλ, ο οποίος στη συνέχεια “τρελάθηκε” και έστειλε με αίματα τον διαιτητή στο ασθενοφόρο, δημιουργώντας σοκαριστικές εικόνες.

«Είμαι πολύ λυπημένος. Κοίταξα το χρονόμετρο, απέμενε ενάμιση λεπτό και τότε δέχτηκα εκείνο το χτύπημα που με έριξε αναίσθητο στο έδαφος. Εγώ από την πλευρά μου ήμουν ευχαριστημένος από το παιχνίδι που είχα κάνει» τόνισε αργότερα από το νοσοκομείο ο διαιτητής, ο οποίος είναι πλέον καλά στην υγεία του.








El ingreso de la ambulancia, luego de 50 minutos de retraso, para auxiliar al arbitro Gabriel Cortinez quien fue agredido por un jugador de .

Δεν υπάρχουν σχόλια: