ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Κώστας Αγέρης: Ο νικητής του The Voice 2 εκπροσωπεί την Ελλάδα

Κι ενώ στην Ελλάδα “αναζητούμε” τον εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2019 το World Youth Forum είχε Ελληνική εκπροσώπηση στο πρόσωπο του νικητή του The Voice 2 το 2015 αυτό του νεαρού καλλιτέχνη Κώστα Αγέρη.


Ο τραγουδιστής και δημιουργός Κώστας Αγέρης που το 2015 είχε εμπλοκή και στη παραγωγική ομάδα του τραγουδιού της Θωμαίδος Απέργη στα προκριματικά της τότε Eurovision με to “Jazz και Συρτάκι” στην καλλιτεχνική του πορεία κυκλοφόρησε αρκετά τραγούδια με την υπογραφή του ενώ συνεχίζει και τις επιλεκτικές του εμφανίσεις σε διάφορους χώρους.

Η συμμετοχή του αυτή στη διοργάνωση προ ολίγων ημερών μάθαμε πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς ερμήνευσε μαζί με άλλους καλλιτέχνες από όλο το κόσμο και το επίσημο τραγούδι του WYF με τίτλο «From Everywhere»

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που παραβρέθηκαν στην ειδική αυτή βραδιά ήταν η Αμινέ(Γαλλία), Καρολίνα Ρούσι (Ιταλία), Κάρμεν Σολιμάν (Αίγυπτο), Φατίν Σίντγκια (Ινδονησία), Αντέλ Ιμπραήμ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Ίντεν Μυρ (Νότιος Αφρική), Αμινέ Αμινού (Μαρόκο).

Η συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αιγύπτου (Σάρμ Ελ Σέιχ) ενώ συμμετέχουν περισσότεροι από 6.000 νέοι από όλο τον κόσμο.Χαρακτηριστικό της σπουδαιότητας του γεγονότος είναι ότι υπήρξε και παρουσία του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

Παρακολουθήστε το επίσημο video clip της διοργάνωσης με τον τίτλο “From Everywhere” στο οποίο συμμετέχει ο “δικός” μας Κώστας ως εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οι Eurovisionistas που στηρίζουν κάθε Ελληνική εκπροσώπηση στο εξωτερικό συγχαίρουν τον εξ Πόντου καλλιτέχνη, για την εξαιρετική του εμφάνιση στο εξωτερικό με τα χρώματα της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: