ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Πώς υποδέχονται Οι κρατούμενοι Φυλακής στην Κολομβία πάστορα που βίασε και σκότωσε 12χρονη

Την Πρωτοχρονιά, ο πάστορας Gomez Vaca αποπλάνησε την 12χρονη Angie Lorena Nieto, την οποία οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την κακοποίησε σεξουαλικά και...
τη σκότωσε

Κρατούμενοι στη φυλακή του Βιλιαβισένσιο, στην κεντρική Κολομβία, χτυπούν και προπηλακίζουν έναν παιδόφιλο πάστορα που έχουν βάλει να καθαρίσει τους τοίχους στις τουαλέτες με οδοντόβουρτσα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Το εν λόγω συμβάν κατέγραψε τρόφιμος της φυλακής και το βίντεο έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του κόσμου.

Την Πρωτοχρονιά, ο πάστορας Gomez Vaca αποπλάνησε την 12χρονη Angie Lorena Nieto, και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την κακοποίησε σεξουαλικά και τη σκότωσε.

Ομολόγησε το έγκλημά του στις αρχές όταν μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν την ανήλικη μαθήτρια να φεύγει μαζί του. Κρίθηκε ένοχος και τώρα περιμένει να μάθει την ποινή του, η οποία με βάση τα τοπικά ΜΜΕ, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 χρόνια φυλάκιση.

Οι κρατούμενοι ήξεραν καλά ποιος είναι και τι έχει κάνει από τις ειδήσεις. Συνεπώς, όταν ο πάστορας οδηγήθηκε στη φυλακή, τον υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Στο παρακάτω βίντεο συγκρατούμενοί του τον υποχρεώνουν να ομολογήσει και πάλι την ενοχή του και «να ικετεύσει την οικογένεια του θύματος για συγχώρεση». Όταν ξεκινά να κλαίει ένας εκ των κρατουμένων τον ρωτά: «Πιστεύεις πραγματικά ότι το νεαρό κορίτσι δεν έκλαψε;».

Έπειτα από το συμβάν και βλέποντας τις άγριες διαθέσεις μερίδας των κρατουμένων, οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού ιδρύματος αποφάσισαν να δώσουν προστασία στον πάστορα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: