ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Αυστρία: Χαμός με την «απαγωγή» ζάμπλουτης 88χρονης – Το μυστήριο με τη λιμουζίνα

Η ηλικιωμένη είχε θεαθεί να επιβιβάζεται σε μια λιμουζίνα, συνοδευόμενη από δύο άνδρες

Η αστυνομία της Αυστρίας κήρυξε σήμερα τη λήξη του συναγερμού, που τέθηκε σε ισχύ χθες,...

μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας 88 ετών, η οποία συνδέεται με μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες της Αυστρίας, αφού, σε πρώτη φάση, είχε κάνει λόγο για «απαγωγή», για να ακολουθήσει κατόπιν μια τεράστια επιχείρηση έρευνας.

Η ηλικιωμένη είχε θεαθεί να επιβιβάζεται σε μια λιμουζίνα, συνοδευόμενη από δύο άνδρες, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Άιζενστατ, στα σύνορα με την Ουγγαρία, προκαλώντας την ανησυχία των δικών της.

Η εξαφάνιση αυτής της γυναίκας, που αναγνωρίστηκε ως η μητέρα του Στέφαν Οτρουμπάι, του διαχειριστή της περιουσίας του ουγγρικού οίκου των Εστερχάζι, πυροδότησε φόβους για μια «απαγωγή».

Η 88χρονη εμφανίστηκε η ίδια τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στην αστυνομία του Τιρόλου, στη δυτική Αυστρία, και υποστήριξε ότι «επιβιβάστηκε εκουσίως» στη λιμουζίνα, έγινε γνωστό από τις Αρχές. Οι συνοδοί της έδωσαν επίσης κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Heute, η ηλικιωμένη μετέβη στο σπίτι της κόρης της στο Κιτζμπούχελ, στο Τιρόλο, λόγω μιας «οικογενειακής υπόθεσης».

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για ριχθεί φως στις «ακριβείς συνθήκες» υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, «διεθνούς» χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, καθώς οι Αρχές φοβόντουσαν ότι η 88χρονη πιθανόν θα οδηγούνταν στην Ουγγαρία, χωρίς τη θέλησή της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: