ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: «Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γρεβενών, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και στην Κοινωνική Ασφάλιση».



Κεντρική Ομιλία:
Γιώργος Ρωμανιάς, Οικονομολόγος, τ. Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Εισηγήσεις:
Μπράτης Δημήτρης, Αντιπρόεδρος Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Γιώργος Γιούλος, Πρόεδρος Κοινωνικού Πολύκεντρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών (Πλατεία Ελευθερίας 1).

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών!

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για τη Δ.Ο.Ε. την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019)  και 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 - 14:00 για την Ο.Λ.Μ.Ε. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις  Ε.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.
Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ψήφισης η κινητοποίηση θα μεταφερθεί αναλόγως.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή την Πέμπτη 17/1/2019 και ώρα 11:00 π. μ. με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου. 

Για τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: 1.  Πραγματοποίηση  κινητοποιήσεων  στις  17-1-2019.
           Μετά  από  κοινό  έγγραφο  της  Δ.Ο.Ε.  και  ΟΛΜΕ  της  14/1/2019
     και  απόφαση  του   Δ.Σ.  του  Συλλόγου  Δασκάλων  και  Νηπιαγωγών     Γρεβενών :
καλούμε  όλους   τους  συναδέλφους να  πάρουν  μέρος  στις  κινητοποιήσεις, κηρύσσοντας  την  Πέμπτη  17  Ιανουαρίου 2019, ημέρα  24ωρης  απεργιακής  δράσης    με  δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών –προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι   τίτλων   και προσόντων με όρους ανισότητας.
Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στις   11:00  π.μ.   καλούνται   όλοι  οι  εκπαιδευτικοί  της   Πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης  να  βρίσκονται   έξω  από   το  Διοικητήριο  της   Αντιπεριφέρειας Γρεβενών   όπου   θα  πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση  διαμαρτυρίας      στη  Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών     για   την  άμεση  απόσυρση  του   νομοσχεδίου.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     Παλάσκας Κωνσταντίνος                                      Χαριζούλης   Βασίλειος
         
Ταχ. Δ/νση:  6ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ.  ΓΡΕΒΕΝΩΝ   
Ταχ. Κώδ:        511 00   ΓΡΕΒΕΝΑ         
Πληροφορίες:  Παλάσκας  Κ.   Χαριζούλης Β.
Τηλέφωνο:  6936941181    6977873057
MAIL: syllogos.dask.nip.grevenon@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις