ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Αγαπητοί συμπολίτισσες-συμπολίτες.
Τον ερχόμενο Μάιο θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Δεσκάτης.
Μια δημοτική αρχή που θα κληθεί να παίξει σημαντικό και...

αποφασιστικό ρόλο στην πορεία της αυτοδιοίκησης και την ανάπτυξη του δήμου μας.
Μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα πρέπει επιτέλους να γίνει ένας ισχυρός κοινωνικός και πολιτικός θεσμός σύγχρονος και αποτελεσματικός.
Τον θεσμό αυτόν θέλω να υπηρετήσω,ηγούμενος ενός ενωτικού κινήματος,διεκδικώντας το αξίωμα του δημάρχου.


Ένα ανεξάρτητο δημοτικό ενωτικό κίνημα στο οποίο θα συμμετέχουν ενεργοί πολίτες-νέοι και νέες,άτομα που θα σηματοδοτήσουν μια νέα αντίληψη και θα γίνουν η αφετηρία μιας νέας αρχής για το δήμο μας.
Άτομα που έχουν ανησυχίες,αγωνίες και προβληματισμούς όπως και ο καθένας από εσάς,που θέλουν και μπορούν να σταθούν κοντά στα προβλήματά σας και να παλέψουν για την επίλυσή τους με σεβασμό,σύνεση και αξιοπρέπεια.
Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να θέσουμε τα θεμέλια για ένα σύγχρονο πρωτοπόρο δήμο που θα εγγυάται την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων με όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης.

Απευθυνόμενος σε όλους τους δημότες, για να πάμε τον δήμο πιο μπροστά και να γυρίσουμε σελίδα, ζητάω την στήριξή σας, ανεξάρτητα από την κομματική τοποθέτηση του καθενός.
Δηλώνω δε ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ζήτησα και ούτε πρόκειται να ζητήσω κομματικό χρίσμα από κανένα πολιτικό κόμμα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Οποιαδήποτε τοποθέτησή μου σε κομματικό χώρο από τρίτους και ερμηνείες κατά "το δοκούν" είναι ηλίου φαεινότερον για τις σκοπιμότητες που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν.Στήριξη από κόμμα ή πολιτική κίνηση του δημοκρατικού τόξου καλοδεχούμενη.

Δηλώνω όμως ότι όσο εξαρτάται από εμένα,προσωπικά δεν θα επιτρέψω να οικειοποιηθεί κανένας την υποψηφιότητά μου και πιθανή νίκη στις εκλογές πέρα από τους δημότες και τους συνεργάτες μου.
Σ 'αυτόν τον τόπο δεν είμαι ούτε χθεσινός ούτε προχθεσινός.Υπάρχει ένα παρελθόν σαράντα ετών και πλέον με γνωστή την δραστηριοποίησή μου στον αθλητισμό,στα πολιτιστικά, με δημοσιοϋπαλληλική πορεία και το πολιτικό μου ποιόν.Για αυτά θέλω να κριθώ και πολύ αυστηρά μάλιστα.
Στόχος της υποψηφιότητάς μου αλλά και του ψηφοδελτίου είναι να ενώσει όλους τους δημότες και την κοινωνία μας και όχι να τους διαχωρίσει ανάλογα με τις δικές μας επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε στο πλευρό μας πέρα από οριοθετήσεις-κομματικές αγκυλώσεις και έξω από τοπικιστικές λογικές.

Σταθείτε δίπλα στον συνδυασμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΛΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
Και έχει ως κύρια συστατικά:ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ,ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις