ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Γρεβενά: Τροχαίο ατύχημα μεταξύ αντιδημάρχου και ΙΧ αυτοκινήτου

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο οδηγοί
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα στη 1 μ.μ. στον επαρχιακό δρόμο...

Καληράχης-Δοτσικού, σύμφωνα με πληροφορίες του...
grevenamedia.gr


Συγκεκριμένα το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Γρεβενών με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 1006 συγκρούστηκε με επαγγελματικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ιδιώτης-υπάλληλος ορεινού ξενοδοχείο των Γρεβενών. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Γρεβενών τόσο ο αντιδήμαρχος του δήμου Γρεβενών Απόστολος Τζιουβάρας όσο και ο ιδιώτης οδηγός.

Άμεσα κατέφθασε σε στο σημείο του ατυχήματος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των τραυματιών ενώ ταυτόχρονα η τροχαία Γρεβενών κατέγραψε το γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrevenaMedia.gr η ευθύνη του ατυχήματος ανήκει στον αντιδήμαρχο ο οποίος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.

Οι ζημιές στο αυτοκίνητο του Δήμου είναι ολικές και μη επισκευάσιμες. Ενώ το ίδιο καταστροφικές είναι και για το δεύτερο αυτοκίνητο.

Αρμόδιοι που παρευρέθηκαν στο τροχαίο δήλωσαν πως κανένας από τους οδηγούς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ το άνοιγμα των αερόσακων προστάτευσε εν μέρη τους δύο οδηγούς οι οποίοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι και αιμορραγούσαν.

Να σημειώσουμε τέλος πως το αυτοκίνητο του Δήμου είναι χρεωμένο σε άλλον αντιδήμαρχο. Όπως είναι γνωστό βάση της υπουργικής εγκυκλίου τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν τα σαββατοκύριακα, τις αργίες και κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες των υπολοίπων ημερών.

Το αυτοκίνητο του Δήμου μεταφέρθηκε από την εταιρεία οδικής βοήθειας ΔΑΔΑΛΗΣ

Δείτε τις φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια: