ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 251-252- 253-254-255-256-257-258-259-260 (video)


Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 251
Δείτε το επεισόδιο εδώ
Η Αρζού αλλάζει στάση απέναντι στον Σερντάρ. Του ζητάει συγνώμη επειδή του φέρθηκε άσχημα και αρχίζει να είναι καλή μαζί του. Του λέει πως εκείνη πρέπει να μείνει στο κτήμα για το καλό της Τουγτσέ αλλά εκείνος μπορεί να φύγει και να πάει στη Γαλλία, όπου αργότερα θα ενωθούν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ο Σερντάρ δεν πείθεται από τα λόγια της Αρζού και της ξεκαθαρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να φύγει από το κτήμα είναι μαζί της και με την Τουγτσέ. Η Γκόντζα πηγαίνει να δει τον Νετζντέτ και κάνει πως δεν γνωρίζει τον Βεϊσέλ. Και οι δύο γίνονται μάρτυρες ενός βίαιου ξεσπάσματος του Νετζντέτ και τρομάζουν. Η Γκόντζα αποκαλύπτει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ είναι ο πατέρας της Αρζού. 

Ο Ερκούτ προειδοποιεί τον Βεϊσέλ σχετικά με τον Νετζντέτ αλλά εκείνος δεν τον ακούει. Η Μελέκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κενάν. Τα αδέλφια της Φεριντέ, ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ, έρχονται στην πόλη. Η Μελαχάτ τους λέει πως η Φεριντέ έκλεψε τα χρήματά της, πως δεν θέλει να πάει σχολείο και πως η συμπεριφορά της είναι προκλητική. Ο Σενκάρ και ο Σαμί γίνονται έξαλλοι. Ο Σαμέτ είναι ψύχραιμος και προτείνει πριν κάνουν οτιδήποτε να μιλήσουν πρώτα με τη Φεριντέ αλλά δεν του δίνουν σημασία. Ο Κενάν περνάει χρόνο με την Τουγτσέ αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και είναι στενοχωρημένος. 

 Όταν η Αλιγιέ τον ρωτάει γιατί είναι θλιμμένος εκείνος της απαντάει πως το όνομα του εστιατορίου της Μελέκ είναι ίδιο με αυτό, που, όταν ήταν παντρεμένοι, σκόπευαν να δώσουν στην κόρη τους. Η Αλιγιά λυπάται που βλέπει τον γιο της σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ. Ζητάει από τη Μελέκ να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ καθώς ο Νετζντέτ έχει εξαφανιστεί πια από τις ζωές τους. Η Μελέκ αρνείται όμως γιατί δεν θέλει να καταστρέψει μια οικογένεια. Η Κιράζ λέει στον Κενάν πως η Αλιγιέ έχει πάει να επισκεφθεί τη Μελέκ…


Elif - Επεισόδιο 252
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Μελαχάτ, ο Σενκάρ , ο Σαμί και ο Σαμέτ, πηγαίνουν στο εστιατόριο να βρουν τη Φεριντέ. Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι. Καθώς η Φεριντέ και η Μελέκ ετοιμάζουν τη λίστα με τα ψώνια, που έχουν να κάνουν για το εστιατόριο, η Φεριντέ βλέπει τα αδέλφια της να έρχονται και τρομοκρατείται. Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά την κρύβει στην κουζίνα. Η Μελαχάτ επιστρέφει σπίτι της γιατί δεν θέλει να ανακατευθεί πλέον σε ότι γίνει. Όταν δεν βρίσκουν τη Φεριντέ, τα αδέλφια της ενοχλούν τη Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν και οι τρεις άντρες θεωρούν πως είναι ο αγαπημένος της Φεριντέ. Ο Κενάν χτυπάει τον Σενκάρ και τον Σαμί, τους αφοπλίζει και τους διώχνει από το εστιατόριο. 

 Ο Μουράτ κατηγορεί τον εαυτό του για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Φεριντέ. Αποφασίζει να μην αφήσει μόνες τη Φεριντέ και τη Μελέκ. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως θα βρουν μια λύση. Ο Μελίχ λέει στη Φεριντέ πως έχει έναν γνωστό την αστυνομία αλλά η κοπέλα δεν θέλει να κάνει καταγγελία. Ο Μελίχ αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Μουράτ και τη Φεριντέ σπίτι του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ θέλουν να στείλουν μια φωτογραφία τους στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και τραβάνε μια selfie με το κινητό του Σερντάρ. Βλέπουν στο κινητό μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ και η Ελίφ ξεχνιέται και αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά». 

Η Τουγτσέ τη διορθώνει και της λέει πως αυτή είναι η θεία Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Κενάν, βλέπει τη φωτογραφία του με τη Μελέκ και ζητάει έξαλλος εξηγήσεις από τον Σερντάρ. Η Αρζού τους ακούει να τσακώνονται. Ο Σερντάρ λέει στον Κενάν πως βλέπει ότι η Αρζού είναι δυστυχισμένη και ως συγγενής της θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Αυτό θυμώνει ακόμα περισσότερο τον Κενάν και απαιτεί από τον Σερντάρ να φύγει από το σπίτι του. Η Αρζού επεμβαίνει και ο Σερντάρ λέει πως θα φύγει μόνο αν του το ζητήσει εκείνη. Η Αρζού λέει στον Κενάν πως ο Σερντάρ θα φύγει αμέσως και βγαίνουν μαζί από το δωμάτιο. Ο Σερντάρ αρνείται να φύγει αλλά η Αρζού τον πείθει λέγοντας του πως θα το σκάσουν από τη χώρα μαζί το ίδιο βράδυ. Αφού διώχνει τον Σερντάρ, η Αρζού πηγαίνει στον Κενάν. Όταν λέει πως δεν είχε καμία σχέση με ό,τι έκανε ο Σερντάρ και τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη, ο Κενάν της απαντάει πως δεν τη θέλει πια στη ζωή του και στη ζωή της κόρη του. 

Η Αρζού αποφασίζει να φύγει μαζί με την Τουγτσέ και τον Σερντάρ. Ζητάει από την Τουγτσέ να μην πει τίποτα σε κανέναν και η Τουγτσέ δέχεται γιατί δεν θέλει να μείνει ξανά μακριά από τη μητέρα της. Η Τουγτσέ και η Ελίφ λένε στην Κιράζ πως βρήκαν στο κινητό του Σερντάρ μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Η Κιράζ το λέει στην Γκόντζα. Ο Νετζντέτ δίνει μια τσάντα με χρήματα στον Ερκούτ για να την παραδώσει σε κάποιους ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον του. Ο Βεϊσέλ βλέπει πως στην τσάντα υπάρχουν πολλά λεφτά και θέλει με κάποιο τρόπο να γίνουν δικά του…


Η Τουγτσέ δεν αντέχει να κρατήσει το μυστικό της και λέει στην Ελίφ πως αυτή και η Αρζού θα φύγουν και δεν θα επιστρέψουν στο κτήμα ποτέ ξανά. Όλοι καταλαβαίνουν την κακή διάθεση της Τουγτσέ αλλά δεν γνωρίζουν την αιτία. Η Τουγτσέ και η Αρζού φεύγουν κρυφά από το σπίτι αλλά όταν η Τουγτσέ παρακαλεί τη μητέρα της να επιστρέψουν η Αρζού αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να μην το σκάσει με τον Σερντάρ. 

Ο Σερντάρ τις βλέπει να γυρίζουν πίσω αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει ξανά την Τουγτσέ. Η Γκόντζα βλέπει την Αρζού να επιστρέφει σπίτι αθόρυβα. Ο Σερντάρ καλεί την Αρζού και την απειλεί πως θα πει τα πάντα σε όλους αλλά όταν η Αρζού του λέει πως η Τουγτσέ έκλαιγε, ο Σερντάρ ηρεμεί. Η Αρζού τον ρωτάει που είναι και εκείνος της λέει πως βρίσκεται σε ένα πλοίο με προορισμό τη Γαλλία αλλά στην πραγματικότητα λέει ψέματα. Ο Βεϊσέλ προτείνει στον Ερκούτ να μην παραδώσουν τα χρήματα, που τους έδωσε ο Νετζντέτ αλλά να τα μοιραστούν. 

Ο Ερκούτ του εξηγεί πως ο Νετζντέτ είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος και αρνείται. Τον προειδοποιεί μάλιστα να μην του κάνει ποτέ ξανά ανάλογη πρόταση γιατί θα τον βρει απέναντί του. Στη γειτονιά της Μελέκ μετακομίζει ένας δάσκαλος και πηγαίνει στο εστιατόριο να ρωτήσει που είναι το φαρμακείο. Η πίεση του πέφτει απότομα και ο άντρας λιποθυμάει. Η Μελέκ προσπαθεί να τον βοηθήσει. Η Αλιγιέ τα βάζει με την Γκόντζα επειδή λείπει συνέχεια και την προειδοποιεί να αλλάξει συμπεριφορά. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν ότι ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λείπουν από τη σχολή επειδή έχουν τσακωθεί…


Elif - Επεισόδιο 254
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Σερντάρ βρίσκεται έξω από το κτήμα και μπαίνει μέσα κρυφά. Μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Ο Νετζντέτ καλεί την Γκόντζα και της λέει πως βαρέθηκε να του λείπει και κουράστηκε να την περιμένει. Η Γκόντζα του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα. 

 Η Φεριντέ συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μελίχ και λυπάται επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά δεν έχει άλλη επιλογή προς το παρόν. Ο Μουράτ της συμπαραστέκεται. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ τι συνέβη στη Φεριντέ και τη Μελέκ. Ο Μουράτ θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του συνεργάζεται ξανά με τον Ερκούτ. 

Ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τη Μελέκ και τον Μελίχ γιατί πιστεύουν θα τους οδηγήσουν στη Φεριντέ. 
 Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος με δώρα για όλους. Όλοι, εκτός από την Αρζού, είναι ευτυχισμένοι. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μιλάνε για τις διακοπές τους στην Ινδονησία και δείχνουν τις φωτογραφίες, που τράβηξαν. Η Αρζού περιποιείται τα μαλλιά της Τουγτσέ και καταλαβαίνει πως κάποιος της τα έκοψε. Όταν ρωτάει τη μικρή τι συνέβη, εκείνη της λέει πως ο Σερντάρ το έκανε. 

Εκείνη τη στιγμή, η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της από τον Σερντάρ, ο οποίος την ενημερώνει ότι έστειλε ένα γράμμα στον Κενάν. Ανάμεσα στην αλληλογραφία, που λαμβάνει ο Κενάν, υπάρχει και μια επιστολή από ένα εργαστήριο. Ενώ ο Κενάν ετοιμάζεται να ανοίξει τη συγκεκριμένη επιστολή, η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως η Τουγτσέ λιποθύμησε. 

Ο Κενάν τα αφήνει όλα και τρέχει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του. Στην πραγματικότητα η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε. Η Τουγτσέ χαίρεται για την προσοχή, που της δείχνει ο πατέρας της αλλά η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύει πως η μικρή υποκρίθηκε την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. 
 Η Αρζού παίρνει τον φάκελο, που έστειλε ο Σερντάρ με αποτελέσματα τεστ DNA. Η Αρζού γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν πως το κόλπο τους έπιασε και ο Σελίμ χώρισε από την Ζεϊνέπ αλλά όταν βλέπουν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους γίνονται έξαλλες. Αποφασίζουν να ετοιμάσουν ένα νέο κόλπο για να χωρίσουν τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ…

Elif 255
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αν και έχουν γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος, νιώθουν ακόμα πως βρίσκονται εκεί και απολαμβάνουν την αγάπη τους. Η Αρζού μιλάει στην Τουγτσέ και της λέει πως αν κάνει ότι της λέει ο πατέρας της θα ασχολείται περισσότερο μαζί της και με αυτό τον ψυχολογικό εκβιασμό, κάνει την κόρη της συνέταιρο σε όλα τα ψέματά της. 
Η Αρζού πηγαίνει στο εργαστήριο όπου η Σερντάρ έκανε το τεστ dna και προσφέρει χρήματα στη νοσοκόμα για να καταστρέψει τα αποτελέσματα. Η γυναίκα δέχεται τη συμφωνία και σβήνει τα αρχεία. 
 Η Γκόντζα ψάχνει το δωμάτιο της Αρζού και βρίσκει τα αποτελέσματα από το τεστ dna και μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Θεωρεί πως δεν έχει κανένα λόγο πλέον να μένει στο κτήμα και ανακοινώνει στον Νετζντέτ πως θα πάει να μείνει στο σπίτι του. 
 Η Αρζού προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Γκόντζα δεν ακούει κουβέντα και όταν της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ dna, η Αρζού παγώνει. Ο Σερντάρ τριγυρίζει έξω από το κτήμα αλλά δεν ξέρει πως η Γκόντζα έχει στην κατοχή της τα αποτελέσματα του τεστ dna. 
Ο Σερντάρ ρωτάει την Γκόντζα για την Αρζού και μαθαίνει πως δεν βρίσκεται στο κτήμα. Την περιμένει να επιστρέψει στην πύλη και την παρακολουθεί. Η Αρζού τον κατηγορεί για το τεστ dna, που έκανε και του ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν πρόκειται να αφήσει τόσα πλούτη για να το σκάσει μαζί του. 

 Στη συνέχεια του λέει πως αυτή έχει τον φάκελο και πως έχει φροντίσει να μην μπορεί να βρει ξανά τα αποτελέσματα στο εργαστήριο γιατί έχουν σβηστεί τα αρχεία. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος και της λέει πως μπορεί να το επαναλάβει το τεστ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και την προειδοποιεί πως οι δυο τους δεν έχουν τελειώσει ακόμα. 

 Τα αδέλφια της Φεριντέ παρακολουθούν τη Μελέκ και ανακαλύπτουν που μένει η αδελφή τους. Όταν η Μελέκ φεύγει από το σπίτι, συνειδητοποιούν πως η Φεριντέ είναι μόνη και χτυπάνε το κουδούνι. Η Φεριντέ τρομάζει όταν τους βλέπει και εκείνοι της λένε πως αν δεν τους ακολουθήσει, θα σκοτώσουν τον Μουράτ. 
 Η Φεριντέ είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τα αδέλφια της και τα μεγαλύτερα ζητάνε από τον μικρότερο, τον Σάμετ, να σκοτώσει τη Φεριντέ για να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας, καθώς εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, η ποινή θα είναι μικρότερη. 
 Η Μελαχάτ λέει στα αδέλφια της Φεριντέ πως δεν θέλει να σκοτώσουν την κοπέλα στο σπίτι της και τους ζητάει να βρουν ένα άλλο μέρος…

Elif 256
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Γκόντζα φεύγει από το κτήμα και ο Βεϊσέλ είναι αυτός, που πηγαίνει να την παραλάβει. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη συμπεριφέρεται φιλικά μαζί της και να μην ξεχνάει τη θέση του, ότι είναι ένας οδηγός. Ο Νετζντέτ συστήνει την Γκόντζα σε όλο το προσωπικό του και τους λέει πως ακόμα και εκείνος έρχεται δεύτερος σε σύγκριση μαζί της και πως πλέον αυτή είναι η κυρία του σπιτιού. Ο Νετζντέτ ξεκινάει τις γαμήλιες προετοιμασίες και η Γκόντζα είναι πανευτυχής. Η Αρζού όμως δεν θέλει να γίνει αυτός ο γάμος και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον σταματήσει. Ο Νετζντέτ μαθαίνει πως ο Σερντάρ εκβιάζει την κόρη του και ζητάει από τον Ερκούτ να τον βρει και να τον φέρει μπροστά του. Τα αδέλφια της Φεριντέ την πηγαίνουν στο δάσος. Ο Σάμετ δεν θέλει να την πυροβολήσει. Η Φεριντέ προσπαθεί να τον πείσει πως αυτό, που πάει να κάνει είναι λάθος. Ο Σενκάρ και ο Σάμι περιμένουν στο αυτοκίνητο. Ο Σάμετ δεν μπορεί να πυροβολήσει τη Φεριντέ και της λέει να τρέξει μακριά. Η Φεριντέ φεύγει χωρίς να ρίξει μια ματιά πίσω της. Βρίσκει έναν περαστικό και από το τηλέφωνο του επικοινωνεί με τον Μουράτ. Του λέει πως το έσκασε και του ζητάει να έρθει να την πάρει. Ο Μουράτ βρίσκει την κοπέλα τρομαγμένη και την αγκαλιάζει σφιχτά. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Μελίχ και του εξηγεί τι συνέβη. Ο Μελίχ πηγαίνει να παραλάβει το ζευγάρι. Τα αδέλφια της Φεριντέ πηγαίνουν στο εστιατόριο της Μελέκ αναζητώντας την αδελφή τους. Η Μελέκ κρύβεται στην κουζίνα και καλεί αμέσως τον Μελίχ αλλά το τηλέφωνο του είναι κατειλημμένο. Έτσι τηλεφωνεί στον Κενάν και του εξηγεί τι έχει συμβεί. Ο Κενάν σπεύδει στο εστιατόριο και διώχνει τα τρία αδέλφια από εκεί. Όταν η Κιράζ δεν μπορεί να βρει την Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της και διαπιστώνει πως οι ντουλάπα της είναι άδεια. Αμέσως ενημερώνει την Αλιγιέ πως η Γκόντζα έφυγε και εκείνη δεν μπορεί να βγάλει νόημα από την ξαφνική της αποχώρηση. Η Κιράζ της λέει πως η Γκόντζα έβλεπε τελευταία κάποιον και ίσως να έφυγε μαζί του. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν στην Πελίν το δώρο, που της έφεραν από το Μπαλί. Η Πελίν είναι έξαλλη και συναντάει την Φεραγιέ…

Elif 257
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Ο Κενάν σώζει τη Μελέκ από τα αδέλφια της Φεριντέ και καλούν την αστυνομία. Η αστυνομία συλλαμβάνει τα τρία αδέλφια. Ο Μελίχ πηγαίνει τη Φεριντέ και τον Μουράτ στο σπίτι του Εφρούζ και εκείνος τους καλοδέχεται. Όταν η Μελέκ τους λέει πως τα αδέλφια της Φεριντέ έχουν συλληφθεί, ανακουφίζονται. Η Φεριντέ ανησυχεί για τον αδελφό της, τον Σάμετ και ο Κενάν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποφυλακίσει. Ο Κενάν συνοδεύει τη Φεριντέ στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Η κοπέλα λέει στους αστυνομικούς πως ο Σάμετ είναι αθώος και πως την προστάτεψε. Ο νεαρός αφήνεται ελεύθερος. Στο τμήμα η Μελαχάτ διαμαρτύρεται για τα χρήματα, που της πήρε η Φεριντέ. 

Ο Κενάν την ακούει και υπόσχεται να το αναλάβει εκείνος αυτό το ζήτημα. Η Μελαχάτ, που ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα, παίρνει την κάρτα του Κενάν και φεύγει από το τμήμα. Ο Νετζντέτ θυμώνει επειδή ο Σερντάρ δεν αφήνει ήσυχη την Αρζού. Ζητάει από τους άντρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του. Καλεί στο σπίτι του και την Αρζού, της δίνει ένα όπλο και της ζητάει να πυροβολήσει τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ τους αφήνει μόνους. Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως αν τον σκοτώσει, θα σκοτώσει τον πατέρα της Τουγτσέ. 

Η Αρζού ξέρει πως ο Σερντάρ και η Τουγτσέ έχουν αναπτύξει μια ωραία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης και δεν μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος μαζί της και όταν αποφασίζει να τον σκοτώσει ο ίδιος, ο Σερντάρ το έχει σκάσει. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν και να κλειδώσουν όλες τις εξόδους. Ο Σερντάρ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κρυφτεί μέσα στο σπίτι. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως ζει σε έναν φανταστικό κόσμο αλλά εκείνη πιστεύει πως ο Νετζντέτ την αγαπάει και νιώθει για πρώτη φορά δυνατή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ζουν την απόλυτη ευτυχία…

Ο Σάμετ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον Κενάν. Ο Κενάν υπόσχεται να καλύψει τα έξοδα για τις σπουδές του. Ο Σάμετ και η Φεριντέ είναι πολύ χαρούμενοι. Ο Μελίχ και η Μελέκ τους βοηθάνε να βρουν σπίτι. Η Φεριντέ δεν ξέρει πως να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη τους. Ο Κενάν ρωτάει τον Μουράτ σχετικά με τα χρήματα, που ζητάει η Μελαχάτ και το Μουράτ του εξηγεί τι συνέβη. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ πρόκειται να παντρευτούν σε δύο μέρες. Η Γκόντζα προετοιμάζεται για τη νέα της ζωή. 

Βλέπει τον Σερντάρ, που κρύβεται στο δωμάτιό της. Ο άντρας ικετεύει την Γκόντζα να μην πει σε κανέναν πως τον είδε γιατί θα τον σκοτώσουν και ζητάει τη βοήθεια της για να βγει από το σπίτι. Της λέει την αλήθεια, πως είναι δηλαδή ο πραγματικός πατέρας της Τουγτσέ. Η Γκόντζα του λέει πως το γνωρίζει ήδη και ρωτάει τι θα κερδίσει εκείνη αν τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ της λέει πως ξέρει ότι μισεί την Αρζου οπότε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία ως μοχλό πίεσης εναντίον της Αρζού. Αποφασίζουν να συνεργαστούν απέναντι στην Αρζού. Η Γκόντζα ζητάει από τον Νετζντέτ να πάει στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους καλέσει στον γάμο. Ο Νετζντέτ δέχεται και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Ο Βεϊσέλ βλέπει την Γκόντζα να βοηθάει τον Σερντάρ να το σκάσει και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει αυτό εναντίον της. 

 Η Αρζού έχει μετανιώσει που δεν σκότωσε τον Σερντάρ και φοβάται μην αποκαλύψει τα μυστικά της. Με την αποχώρηση της Γκόντζα, η Κιράζ έχει επιφορτιστεί με όλες τις δουλειές του σπιτιού. Όταν η Αλιγιέ λέει πως πρέπει να βρουν γρήγορα μια κοπέλα, η Κιράζ χαίρεται γιατί οι δουλειές στο σπίτι είναι πάρα πολλές. Ο Σελίμ ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Ζεϊνέπ και ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της. Όταν λέει στην Αλιγιέ πως θέλει να δει τη μητέρα της, η Αλιγιέ νιώθει θλίψη…

Elif - Επεισόδιο 259
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Μελέκ επικοινωνεί με την Αλιγιέ και της λέει πως θέλει να πάρει την Ελίφ σπίτι της γιατί της λείπει. Η Αλιγιέ της λέει πως η Ελίφ και η Τουγτσέ τα πηγαίνουν πια πολύ καλά και πως η μικρή τα πάει καλά και στο σχολείο της. Θεωρεί πως δεν πρέπει να αλλάξουν την καθημερινότητα του παιδιού και πως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελαχάτ και της δίνει τα χρήματα, που έχασε. Η Φεριντέ είναι λυπημένη επειδή ο Σάμετ θα επιστρέψει στο χωριό τους και θα της λείψει. 

Ο Σάμετ υπόσχεται στη Φεριντέ να τα πάει καλά στο σχολείο. Καθώς τα δύο αδέλφια λένε «αντίο» στο εστιατόριο της Μελέκ, εμφανίζεται η Μελαχάτ και τους λέει πως ο Κενάν είναι ένας καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Η Φεριντέ τη ρωτάει αν πήρε χρήματα από τον Κενάν και η Μελαχάτ λέει ψέματα αλλά η Φεριντέ δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο μέρος, που είχαν κάνει το πρώτο τους πικ – νικ και είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Η Αρζού καταφέρνει να βρει τον Σερντάρ στο τηλέφωνο και του ζητάει να συναντηθούν. Εκείνος της απαντάει πως θα το μετανιώσει, που τον άφησε να ζήσει και το κλείνει. Η Γκόντζα πηγαίνει στο κτήμα να δώσει το προσκλητήριο του γάμου στην οικογένεια Εμίρογλου. 

Η Αλιγιέ και η Κιράζ ξαφνιάζονται όταν τη βλέπουν μπροστά τους ντυμένη με ακριβά ρούχα. Η Αρζού αντιδρά στην επίσκεψη της Γκόντζα και η Αλιγιέ τη ρωτάει για ποιο λόγο είναι τόσο θυμωμένη. Καθώς η Αρζού προσπαθεί να εξηγήσει, εμφανίζεται ο Νετζντέτ και τους λέει πως είναι εκεί για να πάρει τη γυναίκα του. Όλοι μένουν άφωνοι. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στο όνειρο της και ξυπνάει κλαίγοντας. Η Αλιγιέ μαζί με την Τουγτσέ την παρηγορούν. Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως το απόγευμα θα της φέρει την Ελίφ…

Elif - Επεισόδιο 260
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Όταν η Αλιγιέ λέει στην Ελίφ ότι θα την πάει να δει τη μητέρα της, το κοριτσάκι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Η Μελέκ ανοίγει την αγκαλιά της για την Ελίφ και εκείνη της χαρίζει πολλά φιλιά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να πει την αλήθεια για την Ελίφ στον Κενάν. Η Μελέκ μαθαίνει πως η ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού είναι την επόμενη εβδομάδα και αποφασίζει να πει την αλήθεια μόλις χωρίσουν. Ο Κενάν πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τη Φεριντέ πως τα μεγαλύτερα αδέλφια της θα παραμείνουν κρατούμενοι. 

Ο Νετζντέτ διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Σερντάρ με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ερκούτ βάζει άντρες να παρακολουθούν το κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου καθώς πιστεύει πως ο Σερντάρ θα προσπαθήσει να πάει να δει την Αρζού. Η Γκόντζα ετοιμάζεται για τον γάμο της και από την οικογένεια Εμίρόγλου παρευρίσκονται μόνο η Κιράζ και ο Σαντίκ. Βλέπουν τον Ερκούτ και τον αναγνωρίζουν και θεωρούν πως τον έχει προσλάβει η Αρζού. Αλλά νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν βλέπουν στον γάμο και τον Βεϊσέλ. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία του. Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκόντζα για να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Νετζντέτ. Προσθέτει δηλητήριο στο άρωμα, που σκοπεύει να της προσφέρει δήθεν ως γαμήλιο δώρο. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα, της λέει πως επιθυμεί να συμφιλιωθούν και της δίνει το δώρο της αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως η Αρζού έχει σχεδιάσει κάτι και πετάει το άρωμα από το παράθυρο. 

 Η Αρζού επιτίθεται στην Γκόντζα και εκείνη τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η Γκόντζα βγαίνει από το δωμάτιο της και πηγαίνει να παντρευτεί τον Νετζντέτ. Ο Κενάν πηγαίνει τη Μελέκ στην αγορά και λίγο αργότερα βρίσκει το τηλέφωνο της στο αυτοκίνητό του. Όταν πηγαίνει στο εστιατόριο για να της το επιστρέψει, βλέπει τον Φικρέτ, τον δάσκαλο, που είχε βοηθήσει η Μελέκ όταν λιποθύμησε στο μαγαζί της. Ο Φικρέτ της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια για να την ευχαριστήσει και όταν η Μελέκ συνειδητοποιεί πως ο Κενάν είδε αυτή τη σκηνή, τον πλησιάζει για να του εξηγήσει αλλά εκείνος θυμώνει και φεύγει, χωρίς να της επιστρέψει και το τηλέφωνο της. Ο Σελίμ εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά. Η Φεριντέ ξεκινάει τα μαθήματα στη σχολή ενώ παράλληλα εργάζεται στο εστιατόριο της Μελέκ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: