ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Μαθήτρια αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να βγάλει την τέλεια selfie

Από θαύμα σώθηκε μια 13χρονη μαθήτρια στο Μιτίσκι της Μόσχας η οποία προσπαθώντας να βγάλει μια selfie που θα ζήλευαν οι φίλοι της, αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη στις...

αρχές του νέου έτους. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η ανήλικη κοπέλα πήρε το τραυματικό πιστόλι του πατέρα της, χωρίς την άδειά του και κλειδώθηκε στο δωμάτιό της για να βγάλει την τέλεια selfie ώστε να εντυπωσιάσει τους φίλους της.

Προσπαθώντας να βρει την πόζα που θα έκανε τη φωτογραφία πραγματικά ξεχωριστή, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο. Οι γονείς της άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν στο δωμάτιό της για να δουν τι συμβαίνει. Εντόπισαν την κόρη τους αιμόφυρτη και κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι.

«Κατά λάθος πάτησε τη σκανδάλη και αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομικός Olga Vradyi.

Ο πατέρας της αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για το γεγονός ότι δεν φύλαξε το «μη-φονικό» όπλο σε ασφαλές μέρος. Έχει άδεια κατοχής όπλου και όπως είπε το πήρε για να προστατεύσει τη γυναίκα του και την κόρη του όταν επισκέπτονται το εξοχικό τους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: