ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φ. Κεχαγιάς απέβαλλε πολίτη που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση του Π.Σ. (video)

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φ. Κεχαγιάς απέβαλλε πολίτη που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση του Π.Σ. και κρατούσε στα χέρια του μια φωτογραφία του...
Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη με τον Κοτζιά – Πώς αντέδρασε ο πολίτης …και τι φώναξε (Βίντεο)

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φ. Κεχαγιάς απέβαλλε πολίτη που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση του Π.Σ. και κρατούσε στα χέρια του μια φωτογραφία του Περιφερειάρχη με τον Κοτζιά. Πώς αντέδρασε ο πολίτης …και τι φώναξε;

Ο ιδιοκτήτης του grevenalike.gr παραβρέθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο όπου γινόταν ο απολογισμός!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρχαν πάρα πολλές φωτοτυπίες που απεικόνιζαν φωτογραφία του Καριπίδη με τον κύριο Κοτζιά, από το προσωπικό λογαριασμό του Facebook του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη.

Η φωτογραφία που κρατούσε στα χέρια του ο κύριος Νίκου στα χέρια του.

Μόλις το αντιλήφθηκε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κύριος Κεχαγιάς από την έδρα του την άρπαξε με αγενέστατο τρόπο από τα χέρια του. Να σημειωθεί ότι η φωτογραφία δεν έγραφε απολύτως τίποτα.
Επειδή όμως την ήθελε για το προσωπικό του αρχείο , ο κύριος Νίκου ξαναπήρε άλλη μία φωτογραφία ίδια από αυτές που υπήρχαν μέσα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου. Τότε ο κύριος Κεχαγιάς , με συμπεριφορά που δεν θυμίζει σε τίποτα πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου ξανά κατέβηκε από την έδρα και άρπαξε την φωτογραφία εκ νέου.

Εν συνεχεία υπήρξε και τρίτη προσπάθεια από τον κύριο Νίκου να πάρει ακόμα μία φωτοτυπία που απεικόνιζε τον κύριο Καρυπίδη με τον κύριο Κοτζιά, με τον κύριο Κεχαγιά να ζητάει επιβεβλημένα να εξέλθει της αιθούσης ο ιδιοκτήτης του Grevenalike.gr Ο κύριος Νίκου αποχώρησε δημοκρατικότατα από την αίθουσα! Ίσως αυτό να ήταν και το λάθος του. Δεν ήθελε όμως να δημιουργήσει πρόβλημα στους λοιπούς προσκεκλημένους!

Κατόπιν ο περιφερειακός σύμβουλος ανεξάρτητος Γρηγόρης Γιαννόπουλος απαίτησε Να μάθει το λόγο της αποβολής και η απάντηση ήταν "μουγκοθόδωρος όπως την ελληνική ταινία"

Αφού Ήπιε λίγο νερό ο κύριος Νίκου μπήκε στην αίθουσα για να παρακολουθήσει την υπόλοιπη συνεδρίαση.

Έρχεται τότε απεσταλμένος του προέδρου και του λέει.Καλά σαν την φρουρά θα σας πάρουν Στο αυτόφωρο....... Αν συνεχίσετε ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις