ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Σοκαριστικό video: Οδηγός ταξί κοιμάται πάνω στο τιμόνι και…

Για έναν οδηγό οι κίνδυνοι που καλείται να αντιμετωπίσει στους δρόμους είναι πολλοί και με ποικίλες αιτίες. Ιδίως για τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι...
εξ ανάγκης βρίσκονται για αρκετές ώρες πίσω από το τιμόνι.

Η νύστα είναι ίσως ο μεγαλύτερος και πιο ύπουλος εχθρός για τους επαγγελματίες αλλά και τους απλούς οδηγούς. Το να σε πάρει ο ύπνος πάνω στο τιμόνι είναι κάτι που οδηγεί πάντα σε τραγικά αποτελέσματα, απαιτώντας από τον οδηγό εμπειρία να καταλάβει πότε πρέπει να σταματήσει και να ξεκουραστεί.

Στην περίπτωση του οδηγού ταξί από την Κίνα στο video που παραθέτουμε, όλα φαίνεται να πήγαν εντελώς λάθος. Στην πρώτη κάμερα από άλλο αυτοκίνητο από πίσω βλέπουμε το ταξί να πέφτει με τρομερή δύναμη πάνω σε ένα φορτηγό.

Η πιο σοκαριστική εικόνα είναι πάντως από την κάμερα μέσα στο ταξί, όπου βλέπουμε τον οδηγό χωρίς να το καταλαβαίνει να κλείνει τα μάτια του και να οδηγεί για αρκετά μέτρα και με μεγάλη ταχύτητα έχοντας αποκοιμηθεί.

Το ξύπνημα έρχεται με τον πιο επώδυνο τρόπο, αλλά ευτυχώς για αυτόν -και για τον επιβάτη όπως μαθαίνουμε- το περιστατικό δεν απέβηκε μοιραίο για την ζωή του. Τουλάχιστον αποτελεί ένα πολύ διδακτικό παράδειγμα για όσους αρκούνται σε ένα «αντέχω ακόμα» και συνεχίζουν χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο πολύ ρισκάρουν τη ζωή τους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: