ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης για την ασέλγεια από 23χρονο

Είναι μόλις 16 χρονών. Έπεσε θύμα ενός Αλβανού 23 ετών μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Badoo. Την απείλησε ότι θα κάνει κακό στους γονείς της. Το κορίτσι διηγείται λεπτό προς λεπτό τον...
εφιάλτη που έζησε.

«Έχω email στο gmail και σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση μου ήρθε μήνυμα ότι έχω λογαριασμό στο Badoo ενώ εγώ δεν έχω.. Ήθελα να δω πως είναι και εκεί είδα ότι είχα πολλά μηνύματα. Μέσα σε αυτά ήταν και μηνύματα του κατηγορούμενου ο οποίος ξεκίνησε να μου την πέφτει λέγοντας ότι του αρέσω και ότι θέλει να βρεθούμε και όταν του είπα ότι δεν θέλω εκείνος ξεκίνησε να μου λέει ότι του αρέσουν οι άντρες και οι γυναίκες ότι του αρέσει να κάνει σεξουαλικές πράξεις και με τους δύο. Όταν είδε ότι εγώ δεν ήθελα να βρεθούμε εκείνος τότε ξεκίνησε να με βρίζει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και ότι ήξερε που μένω», λέει.

Το κορίτσι δέχθηκε να τον συναντήσει και εκεί όπως λέει την ανάγκασε σε ασελγή πράξη. Το ίδιο επαναλήφθηκε την επόμενη ημέρα. Το κορίτσι συνέχιζε τρομοκρατείται μέσω μηνυμάτων. Την απειλούσε μάλιστα ότι θα ασελγήσει στην πυλωτή της πολυκατοικίας της για να… βλέπουν οι γονείς της. Το κορίτσι μπροστά στην πίεση που δεχόταν αναγκάστηκε να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα της.

Στην κατάθεση της αναφέρει: «Το κορίτσι μου μου είπε ότι είχε πάθει σοκ. Την απείλησε μάλιστα ότι θα το κάνει στην πυλωτή δίπλα από το σπίτι μας για να βλέπουμε εμείς. Της είπε ότι θα πει σε όλη την περιοχή που μένουμε τι π….. είναι».

Ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Νικόλας στο διαδίκτυο συνελήφθη και προφυλακίστηκε. 

Ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας, με δηλώσεις του στο star.gr υποστήριξε:
«Διαπιστώνουμε σοβαρές γκρίζες ζώνες οι οποίες στην πορεία μάλλον θα λειτουργήσουν υπέρ του κατηγορούμενου. Το γεγονός ότι η ανήλικη μιλούσε με τη θέλησή της στο διαδικτύο με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο και το γεγονός ότι πήγε με τη θέλησή της στο χώρο που φέρονται να έχουν γίνει οι πράξεις – οι κατακριτέες με βάση το κατηγορητήριο – είναι στοιχεία τα οποία στην πορεία θα επανεξεταστούν με αιτήματα που θα υποβληθούν στην ανακρίτρια».

Η υπεράσπιση του 23χρονου από την Αλβανία αντιδρά και στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του που έγινε με εισαγγελική εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: