ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Επαγγελματίας ντράμερ ετών … 4! Δείτε το βίντεο με την εξέλιξή του!

Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των 4 χρόνων προσπαθούν να μάθουν να μετράνε ή να τα «βγάλουν πέρα» με άλλες βασικές δεξιότητες.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια παιδιά που γεννιούνται με έμφυτα ταλέντα που σε αυτή την ηλικία έχουν βγει στην επιφάνεια. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό του Justin «LJ» Wilson II, γνωστός στο διαδίκτυο ως «Babyboydrummer». Ο Τζάστιν είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις μικρών παιδιών, που από μικρή ηλικία καταφέρνουν το «ακατόρθωτο». Στην περίπτωσή του, ο Τζάστιν παίζει ντραμς και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματίες, που ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο.

Από μωρό, τουλάχιστον ενός έτους, ο Τζάστιν άρχισε να εκφράζει την αγάπη του για τη μουσική και συγκεκριμένα για τα ντραμς. Τότε έκανε και τις πρώτες του απόπειρες να παίξει ντραμς, χρησιμοποιώντας μπαγκέτες και δύο κουτιά. Από τότε ήταν πολύ χαρούμενος με κάθε του χτύπημα και φαινόταν το ταλέντο, αλλά και η αγάπη του για τα ντραμς.

Ο Τζάστιν έχει καταφέρει να χτίσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο YouTube, στο Instagram και σε μια επίσημη ιστοσελίδα. Στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται τα στάδια εξέλιξής του, από μωρό 15 μηνών, όταν οι γονείς του ανακάλυψαν την αγάπη του για τη μουσική.

Με μόλις 4 χρόνια ζωής, εκ των οποίων τα 3 ασχολείται με τη μουσική, ο «BabyBoyDrummer» έχει την ικανότητα να παίζει δύσκολα μουσικά κομμάτια με τα ντραμς του πατέρα του, που είναι μουσικός. Τα βίντεο του Τζάκσον που τον δείχνουν να παίζει ντραμς, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ο κόσμος τον έχει λατρέψει. Γιατί, πέρα από ικανότατος παίκτης, είναι και ένα αξιολάτρευτο παιδί.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο:



valueforlife.gr