ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ - Η Κοπέλα Με Το Μικρό Στήθος

Μια κοπέλα είχε μικρό στήθος. Πάει σ' έναν ειδικό γιατρό κι αφού την εξέτασε, της λέει.
Θα σας δώσω μια αγωγή που έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να την ακολουθήσετε με...

σχολαστικότητα. Θα πάρετε αυτή την αλοιφή και κάθε μεσημέρι στις 12 η ώρα ακριβώς θα κάνετε επί 10 λεπτά μασάζ στο στήθος σας, τραγουδώντας το τραγουδάκι "μια ωραία πεταλούδα". Δεν πρέπει όμως να το παραμελήσετε ούτε μία μέρα, διαφορετικά θα χαλάσει η θεραπεία.
Άρχισε τη θεραπεία η κοπέλα με μεγάλη σχολαστικότητα. Είχε Μάλιστα την αλοιφή στην τσάντα της, κι αν στις 12 δεν ήταν στο σπίτι της, πήγαινε σε κάποια τουαλέτα και έκανε το μασάζ τραγουδώντας "μια ωραία πεταλούδα".


Μια μέρα που γύρναγε με το λεωφορείο,έπεσε σε φοβερή κίνηση. Η ώρα περνούσε και ήταν σχεδόν βέβαιο, ότι δεν θα προλάβαινε να είναι στις 12 στο σπίτι της. Την είχε πιάσει φοβερή αγωνία, γιατί το μασάζ έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε στην ώρα του. Μόλις το ρολόι έδειξε 12 ακριβώς, προκειμένου να χαλάσει η θεραπεία, παίρνει την αλοιφή από την τσάντα της, βγάζει και τη μπλούζα και αρχίζει να κάνει μασάζ στο στήθος της τραγουδώντας.
Μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα.
Μαζεύτηκε ο κόσμος γύρω της και χάζευε το θέαμα. Βλέπει ο οδηγός στον καθρέφτη την αναστάτωση, σταματάει το λεωφορείο και πάει κοντά.
Μα τι κάνετε δεσποινίς μου; Μας θολωσατε το μυαλό!
Φορέστε σας παρακαλώ τη μπλούζα σας!


Ξέρετε, κάνω μια θεραπεία για να μεγαλώσει το στήθος μου και πρέπει κάθε μέρα στις 12 ακριβώς να κάνω μασάζ, λέει χαϊδεύοντας τα στήθια της.
Τι; πήγε 12 η ώρα; λέει ο οδηγός.
Ξεκουμπώνει αμέσως το παντελόνι του, βγάζει έξω το π@@ς του και αρχίζει.
Αχ κου-νε-λα-κι, κουνελάκι, ξυ-λο που θα το φας!!!