ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ισαάκ (Σάκη) Ελευθεριάδη

Στην μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε δουλειές με επενδύσεις που στηρίζουν και ενδυναμώνουν τους παραγωγικούς κλάδους του τόπου μας στρατεύεται ένας επιστήμονας που...
παλεύει στον δύσκολο ιδιωτικό τομέα της παροχής υπηρεσιών. Ο γεωλόγος Σάκης Ελευθεριάδης ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής και εργολήπτης δημοσίων έργων ι είναι επί σειρά ετών ενεργό μέλος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο όπου διετέλεσε και πρόεδρος της Δ,Ε, του παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας, γιατί πιστεύει στην συλλογική προσπάθεια και στην δύναμη της συνεργασίας! Σήμερα μπαίνει δυναμικά στην ομάδα μας!

Καλώς ήρθες στη ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκη!

Οι περιφερειακές εκλογές του 2019 αποτελούν κομβικό σημείο για την αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Μακεδονίας σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και ειδικότερα στην προετοιμασία της Περιφέρειάς μας και στην προσαρμογή της στη μεταλιγνιτική περίοδο. Η Δυτική Μακεδονία δεν μπορεί να χάσει άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην επόμενη περίοδο. 


Οφείλουμε να βγούμε μπροστά, να παλέψουμε, να συμμετέχουμε, να αμφισβητήσουμε, να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε το μέλλον που αρμόζει στην Περιφέρειά μας. Μια Περιφέρεια που να δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες και να βελτιώνει την παραγωγική της βάση, που να αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση, στην ενέργεια, στο περιβάλλον, στην έρευνα και στην καινοτομία, στον πολιτισμό, στην οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη, μια Περιφέρεια που να δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για όλους τους συμπολίτες μας. Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να συστρατευτώ με το ψηφοδέλτιο της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, της επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα», γιατί την γνωρίζω, την εμπιστεύομαι και είμαι πεπεισμένος ότι νοιάζεται και αγωνιά για το κοινό καλό της Περιφέρειάς μας, θέλει και γνωρίζει και μπορεί να μετατρέψει τη Δυτική Μακεδονία σε μια δυναμική, ανταγωνιστική Περιφέρεια στη Χώρα μας, στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη, και παγκόσμια. Αυτό που λείπει εμφανώς από την Περιφέρειά μας είναι η Συνοχή, το κοινό όραμα και η Αυτοπεποίθηση πως μόνο όλοι μαζί οι Δυτικομακεδόνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σημαντικά. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους με μεράκι, με όραμα, με όρεξη για δουλειά και θετικά αποτελέσματα για όλους τους συμπολίτες μας. 

Δεδομένης της επαγγελματικής μου εμπειρίας, είμαι αποφασισμένος μέσα στο πλαίσιο της συνολικής αναπτυξιακής προσπάθειας σε όλους τους τομείς της Περιφέρειας να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης, προκειμένου να αξιοποιηθούν τόσο τα μοναδικά μας τοπικά ποιοτικά προϊόντα όσο και το μοναδικό ανθρώπινο δυναμικό που ασχολείται, που επιμένει, που αγαπάει και αγωνίζεται για το καλύτερο μέλλον της αγροτικής ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας. Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη σε πολλά επίπεδα, να ξεπεράσουμε πολλά και σύνθετα εμπόδια, να συμφωνήσουμε σε ένα κοινό σχέδιο δράσεων και να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, ευνοϊκό και αντάξιο περιβάλλον για τους ανθρώπους – επιχειρηματίες του αγροτικού χώρου. Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό «Ελπίδα» στις ερχόμενες εκλογές με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Μαζί να ανοίξουμε το δρόμο στην Ελπίδα για μια καλύτερη Δυτική Μακεδονία, που είναι ο τόπος μας, η ζωή μας, η έννοια μας. Στο συνδυασμό της «Ελπίδας» συνυπάρχουν αρμονικά οι νέοι και οι έμπειροι, με αποφασιστικότητα, με αποτελεσματικότητα και ένα κοινό αναπτυξιακό όραμα για τη Δυτική Μακεδονία. Όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε δράση με πάθος και λύσεις και προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για τον τόπο μας, για τη Δυτική Μακεδονία. Η Δυτική Μακεδονία μπροστά! 

 Με εκτίμηση Σάκης Ελευθεριάδης

Ο Σάκης (Ισαάκ) Ελευθεριάδης του Δημητρίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε το 1961 στο Βατερό Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Γοτουχίδου και έχουν δύο παιδιά, το Δημήτρη και τη Ραφαηλία-Αργυρώ. Το 1979 αποφοίτησε από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης. Το 1984 πήρε το πτυχίο Γεωλογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 1986 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και εργολήπτης δημοσίων έργων με αντικείμενο τις γεωτρήσεις και τη διαχείριση των υδατικών πόρων. Υπηρέτησε ως Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας την περίοδο 2012-2013. Είναι μέλος του Συλλόγου Εργοληπτών Δυτικής Μακεδονίας, όπου διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την περίοδο 2009-2012. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) του παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας, όπου διετέλεσε πρόεδρος της πενταμελούς Επιτροπής του κλάδου γεωλόγων την περίοδο 2001-2008, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής την περίοδο 2011-2014 και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής το 2014.