ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δήμος για όλους" ο Θωμάς Δ. Λιοσάτος

Ο Θωμάς Δ. Λιοσάτος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με τον συνδυασμό "Δήμος Για ΟΛΟΥΣ" , επικεφαλής του οποίου είναι ο Γιάννης Κ. Παπαδόπουλος.
Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα...


Ο Λιοσάτος Θωμάς γεννήθηκε στη Θεσ/νίκη το 1976  Υιός ενός εκ των ευεργετών της πόλης  του Δημήτρη Λιοσάτου  ασχολήθηκε κι αυτός με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Δήμων Α.Ι.Ρέντη – Νίκαιας (2001 – 2009, παρά του δημάρχου Γεωργίου Ιωακειμίδη). Κατά τη διετία 2004 -2006, κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Δημοτικών Κινηματογράφων του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Ντόρας Μπακογιάννη, όντας άμεσος συνεργάτης της αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Νίτσας Λουλέ.

Έχει επίσης εργαστεί στην ΕΡΤ (συντάκτης –παρουσιαστής) και στην εταιρία παραγωγής θεαμάτων ΛΑΒΡΥΣ Α.Ε. (που πρόσφατα έφερε στην Ελλάδα τη Lady Gaga ) , ως βοηθός παραγωγής σε θεάματα όπως οι χορευτές MOMIX, η Carmen, οι συναυλίες των James Brown, Cheek Corea, Δ. Μούτση κ.α.
Το 2010 επέστρεψε στα Γρεβενά και δημιούργησε οικογένεια με τη Διατροφολόγο Σοφία Μπάμπου, γεννώντας το μικρό Δημήτρη Λιοσάτο.

Από το 2015 εργάζεται ως καθηγητής μαγειρικής στα ΙΕΚ Κοζάνης και Γρεβενών, καθώς και ως μάγειρας σε διάφορες κουζίνες του νομού, με τελευταία αυτή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών (2017 – 2018).

Παράλληλα αρθρογραφεί στον τοπικό και πανελλήνιο ηλεκτρονικό τύπο και ασχολείται με το ελληνικό Volley, είτε ως έφορος ακαδημιών του Αστέρα Γρεβενών, είτε σαν φίλαθλος.