ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Χαρά Χαλάτσογλου: «...εκφράζοντας την νέα γενιά»

Η Χαλάτσογλου Χαρά είναι γεννημένη το 1986 με καταγωγή από το Βατόλακκο και το Μέγαρο Γρεβενών. Είναι κόρη του Χαλάτσογλου Ιωάννη και...
της Πιτσιάβα Χριστίνας και παντρεμένη με τον Ράπτη Αθανάσιο. 

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πιστοποιημένη με Παιδαγωγική επάρκεια ΑΣΠΑΙΤΕ, του ΕΠΠΑΙΚ Κοζάνης. Επιπλέον, παρακολουθεί σεμινάρια επιμόρφωσης ειδικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικός πράκτορας με πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος. Επίσης έχει εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια Οικονομικών στο Δημόσιο ΙΕΚ Γρεβενών καθώς και σε ιδιωτικό φροντιστήριο. 

Διετέλεσε οικονομικός επόπτης του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Δυτικής Μακεδονίας. Ομιλεί την Αγγλική και την Γαλλική Γλώσσα.

Ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά και εκλέγονταν επί σειρά ετών πρόεδρος συλλόγου φοιτητών του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συμμετείχε ως εκπρόσωπος των φοιτητών στη διοίκηση της σχολής. Συμμετείχε σε προγράμματα οικονομοτεχνικών μελετών. Είχε ενεργή συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια καθώς επίσης ανέλαβε πολλά από αυτά να τα συντονίσει και να τα οργανώσει υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ηπείρου και υπό την αιγίδα της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ηπείρου, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς αντίστοιχα.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών της ως ελεύθερη επαγγελματίας, θέτει τον εαυτό της υποψήφια δημοτική σύμβουλο στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Κινητοποιείται για να εκφράσει την νέα γενιά η οποία παλεύει να μείνει στη πόλη της. 


“ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ” με τον Δημοσθένη Κουπτσίδη.