ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Εκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα. Τρεις γυναίκες νεκρές

Ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα στην οδό Ηρώων σημειώθηκε στις 21:15 το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα.

Στο σημείο έχουν μεταβεί, οκτώ πυροσβέστες με...

τρία οχήματα, ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τρία άτομα, βαριά τραυματισμένα, τα οποία ενδεχομένως να έχουν καταλήξει.

Αδιευκρίνιστος προς το παρόν ο αριθμός των τραυματιών.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline, έκρηξη οφείλεται σε φιάλη υγραερίου και σημειώθηκε την ώρα που μέσα βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Θάρρος, κάνουν λόγο για νεκρές γυναίκες οι οποίες εργάζονταν στην ταβέρνα. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και θαμώνες.
tharrosnews.gr


Προσπαθούσε να γκρεμίσει τον τοίχο για να τις σώσει - Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Πέντε παρέες βρίσκονταν στο εσωτερικό της ταβέρνας στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη, που είναι και μία από τις τρεις νεκρές, κρατούσε μια φιάλη υγραερίου των 20 λίτρων και προσπαθούσε να αλλάξει τις μπουκάλες. Δούλευαν όλες οι εστίες της κουζίνας και υπήρξε διαρροή.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για έξι μέτρα φλόγα. Σε πολύ μικρό διάστημα το αέριο βρήκε επαφή με την φλόγα που υπήρχε στα μάτια. Ο εξαερισμός τράβηξε την φλόγα στο πάνω μέρος του καταστήματος και όπως θα δείτε και από τα πλάνα έχει καεί το πάνω μέρος της ταβέρνας και όχι το κάτω.

Αν είχε γίνει έκρηξη είπε στους δημοσιογράφους ο Διοικητής της Πυροσβεστικής θα είχε "σηκωθεί" στον αέρα όλο το κτίριο καθώς υπήρχαν κι άλλες μπουκάλες στον χώρο.

Η φλόγα εγκλώβισε τους τρεις εργαζόμενους μέσα. Ο ιδιοκτήτης με μία βαριοπούλα προσπάθησε να ανοίξει τρύπα στον τοίχο για να προσπαθήσει να τους σώσει.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: