ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η μικρή Κατερινιώτισσα που διέσυρε τους κρατικοδίαιτους κομισάριους: «Προδώσατε την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να είναι ένα μικρό κορίτσι, μαθήτρια, αλλά δεν της έλειπε το θάρρος να σταθεί απέναντι σε υπουργό, βουλευτές και κομματικό ακροατήριο και να φωνάξει για τη Μακεδονία.

Θάρρος που πηγάζει από την αγάπη για τον Ελληνισμό, για τη Μακεδονία που είναι η ιστορική της παρακαταθήκη. Ένα κοριτσόπουλο εξέθεσε και ξεμπρόστιασε ένα σύστημα κρατικοδίαιτων διεθνιστών που σήμερα αποθεώνουν τον Γιούνκερκαι την Μέρκελ.

Ένα σύστημα που με αριστερό φερετζέ υλοποίησε αυτά που δεν τόλμησε καμιά άλλη πολιτική δύναμη στον τόπο και που έχει επαναφέρει ένα κλίμα εθνικού διχασμού και μίσους. Αυτό το κορίτσι από την Κατερίνη έδειξε ότι η νεολαία δεν είναι τα «αναρχοάπλυτα» των Εξαρχείων που καίνε ελληνικές σημαίες, ούτε οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ που έχουν στήσει μια φάμπρικα απάτης. Η νεολαία όπως φάνηκε και στα συλλαλητήρια αλλά και στις μαθητικές κινητοποιήσεις είναι παρούσα, έχει πατριωτική συνείδηση και ξέρει να αγωνίζεται και να σηκώνει ανάστημα απέναντι σε ένα σύστημα που την οδηγεί στην εξορία.

Αυτά τα παιδιά που τα χαρακτηρίζει η κυβέρνηση του Σόρος «φασισταριά», είναι το αύριο.

Τα παιδιά όλων μας…

Όσο για τον κομματικό τραμπούκο που την τραβολογούσε και θα μπορούσε να ήταν εγγονή του, γιατί τόλμησε να τους πει κατάμουτρα την αλήθεια για το εθνικό έγκλημα που διέπραξαν, δείχνει την ποιότητα του κομματικής ελίτ που όντας μειοψηφία στην κοινωνία επιχειρεί να επιβάλλει τα εμφυλιοπολεμικά της σύνδρομα.

Η ισχνή παρουσία των πολιτών σε μια ακόμη εκδήλωση πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης, δείχνει ότι το Μαξίμου έχει απολέσει πλήρως την επαφή με την κοινωνία και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου και τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν πρωτοφανή καθίζηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις