ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Νέες απειλές Ρουβίκωνα μετά τα χαστούκια στο γιατρό: «Θα πάμε σε όλους»

Το γνωστό μέλος της αναρχικής ομάδας Γιώργος Καλαϊτζίδης απειλεί εκ νέου μέσω Facebook, λίγες ώρες μετά την επίθεση στο γιατρό.

Απειλεί εκ νέου ο Ρουβίκωνας, λίγες ώρες μόνο μετά την επίθεση και τα χαστούκια στον...

γιατρό μέσα στο γραφείο του, με την πρόφαση πως έπαιρνε φακελάκια.

Οι νέες απειλές έρχονται από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη, μέλος του Ρουβίκωνα, ο οποίος από το προφίλ του στο facebook γράφει, χρησιμοποιώντας μάλιστα κεφαλαία γράμματα, προφανώς για έμφαση στις απειλές του: «ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»! Παράλληλα, αναρτά το βίντεο από την επίθεση στο ιατρείο, όπου τα μέλη του χαστουκίζουν και απειλούν το γιατρό, ενώ άλλοι σπάνε αντικείμενα και πετούν καρέκλες.


Η επίθεση κατά του γιατρού έγινε στο ιατρείο του, όπου εισέβαλαν τέσσερα με πέντε άτομα του Ρουβίκωνα. Με ύφος μπράβου ένας από αυτούς ρωτάει κάποιον από τους συντρόφους του «αυτός είναι;» κι αφού λαμβάνει θετική απάντηση, στρέφεται κατά του γιατρού: «Εσύ είσαι αυτός που πήρε φακελάκι από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το ‘βγαλε δημόσια και σ’ έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησέ μου»! Ο γιατρός προσπαθεί να ψελλίσει μια απάντηση, «αφού ξέρεις την υπόθεση» και τότε ο Ρουβίκωνας επανέρχεται: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;» και δίνει ένα χαστούκι στο γιατρό, που απαντά: «ναι, ρε παιδί μου»…

«Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» απείλησαν αφού τον στόλισαν με «κοσμητικά επίθετα» και προκάλεσαν ζημιές στο γραφείο.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη «προσωπική» επίθεση του Ρουβίκωνα εναντίον γιατρού με το πρόσχημα πως πήρε φακελάκι. Τον Οκτώβριο του 2017 ο Ρουβίκωνας είχε εισβάλλει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και είχε επιτεθεί με απειλές εναντίον χειρουργού, κατά του οποίου υπήρχαν φήμες ότι παίρνει φακελάκι! «Θα σου κόψουμε το χέρι!», τραμούκιζαν τότε τον γιατρό τα μέλη της αναρχικής ομάδας, χωρίς πάντως να χειροδικήσουν εναντίον του, όπως έκαναν στην χθεσινή επίθεσή τους στο ιδιωτικό ιατρείο.