ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Γυναίκα μηνύει νοσοκομείο επειδή στερήθηκε το σεξ μετά το θάνατο του συντρόφου της

Η στέρηση των σεξουαλικών επαφών ήταν αρκετή για μία γυναίκα από την Αυστραλία που έχασε τον άντρα της εξαιτίας ιατρικού σφάλματος, ούτως ώστε να αιτηθεί αποζημίωση για...
ψυχική οδύνη.

Μια γυναίκα μηνύει την κυβέρνηση του Κουήνσλαντ στην Αυστραλία λόγω του ότι στερήθηκε το σεξ, αφού ο σύντροφός της πέθανε έπειτα από μια ιατρικό σφάλμα πέρυσι. Η οικογένειά του έλαβε αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων από το νοσοκομείο.

Η Κάρα Αν Φλάουερ μήνυσε την Queensland Health στην Αυστραλία, ζητώντας το ποσό των 1,2 εκατ. δολαρίων για το νευρικό σοκ που υπέστη από την στέρηση των σεξουαλικών επαφών με τον σύζυγο της. Ο σύντροφος της Τζέιμι Τόμας Μανουέλ πέθανε το 2018 αφού έμεινε εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία το 2013.

Η μητέρα του, Δάφνη Φίνεγκαν, υποστηρίζει με ενθουσιασμό την μήνυση της Φλάουερ, φτάνοντας ακόμη και μέχρι το σημείο να αστειευτεί για τις σεξουαλικές αρετές του γιου της. «Αν μιλάμε για συζυγικά δικαιώματα θα αξίζει περίπου 3 εκατ. δολάρια, είναι Ιταλός επιβήτορας, φίλε», δήλωσε στο Channel Nine News.

Σύμφωνα με το RT, η οικογένεια έχει ήδη λάβει αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων, αφού το νοσοκομείο πλήρωσε για την αποτυχία του να θεραπεύσει σωστά τον Μανουέλ. Το προσωπικό δεν διενήργησε ένα βασικό τεστ που θα μπορούσε να τον είχε σώσει.

Περίπου 8 εκατ. δολάρια έχουν απομείνει από το προαναφερθέν ποσό και έχουν τοποθετηθεί σε ένα trust για τα παιδιά του όταν θα γίνουν 25 ετών.

Η Κάρα είναι μόλις μία από τους συγγενείς του Μανουέλ που διεκδικούν χρήματα μέσω μηνύσεων. Άλλα πέντε μέλη της οικογένειας έχουν ζητήσει αποζημίωση από το νοσοκομείο. Ο αδελφός του Μανουέλ έλαβε 323.000 δολάρια, ο θείος του ζητά 215.000 δολάρια και η γιαγιά και ο πατριός του ζητούν 80.000 δολάρια.