ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Κοζάνη: Μπουμπούκια οι Αλβανίδες που στρίμωξε & συνέλαβε η Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ

Οι κλοπές πλήθους προϊόντων από τέσσερα σούπερ μάρκετ διαλευκάνθηκαν με την σύλληψη δυο γυναικών από την Αλβανία στην Κοζάνη, μετά από...
περιπετειώδη καταδίωξη στην οποία συνέβαλε μια εκτός υπηρεσίας γυναίκα αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κυνήγησε μια από τις δράστες όταν τράκαρε το αυτοκίνητό της!

Στην τελευταία κλοπή που έκαναν με λεία διάφορα προϊόντα, οι δύο 46χρονες αλλοδαπές έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ και τράπηκαν σε φυγή, η μια με Ι.Χ. αυτοκίνητο και η άλλη πεζή.

Η δεύτερη εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας και συνελήφθη, αλλά η συνεργός της συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε η αστυνομικός που είχε μαζί της τη μητέρα της και το παιδί της.

Η 37χρονη αστυνομικός, όμως, δεν… χάριζε κάστανα και καταδίωξε τη Αλβανίδα που την τράκαρε, καταφέρνοντας να την εγκλωβίσει στην περιοχή Κοίλα της Κοζάνης.

Παρά την αντίσταση που προέβαλε, η 46χρονη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από άλλους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο και ενημέρωσαν την συνάδελφό τους για ποιον λόγο την αναζητούσαν.

Οι δυο Αλβανίδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι το ίδιο πρωί είχαν διαπράξει κλοπές και σε άλλα τρία σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη!

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο της μιας το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν πλήθος κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Οι αλλοδαπές, που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμός κακουργήματος, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση, κατά περίπτωση.