ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γιώργος Χαλάτσογλου - Από την Θεσσαλονίκη στην Καλιφόρνια!

Ακόμα ένας αθλητής της ΑΖ Sport Scholarships, ο Γιώργος Χαλάτσογλου, έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να εξασφαλίσει μία αθλητική υποτροφία, καθώς ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία ένταξής του στο...
ρόστερ του California Baptist University στο Riverside της California, μία ώρα μακριά από το Los Angeles.

O νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να τραβήξει την προσοχή αρκετών πανεπιστημίων που αγωνίζονται στο NCAA, ωστόσο τόσο η προσφορά του CBU, όσο και το project της ομάδας, καθώς η επερχόμενη σεζόν θα είναι η πρώτη της στην Division Ι, έπεισαν τον Γιώργο Χαλάτσογλου να επιλέξει το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Ο Γιώργος Χαλάτσογλου έκανε την διαφορά στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία Ανδρών της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να κερδίσει μία θέση στις προεπιλογές της Εθνικής Ελλάδος Κ18, δείχνοντας πως πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που διαθέτει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η AZ Sport Scholarships, για ακόμα μία φορά καθοδήγησε τον αθλητή βήμα-βήμα μέχρι την τελική του επιλογή βοηθώντας τον σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και συμβουλεύοντάς τον καθ’ όλη την διάρκεια της.

Μάλιστα, διευθέτησε όλες τις ενέργειες σχετικά με το ταξίδι του assistant coach του CBU, Stephen Marshall, στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον Γιώργο Χαλάτσογλου και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του με την Εθνική ομάδα.

Ακόμα ένας ταλαντούχος αθλητής καθοδηγούμενος από την AZ Sport Scholarships, κατάφερε να εξασφαλίσει μία αθλητική υποτροφία και πλέον είναι έτοιμος να ζήσει την μοναδική εμπειρία του NCAA και των σπουδών στις ΗΠΑ, ακολουθώντας τον κλάδο του Engineering στο CBU.

Δεν υπάρχουν σχόλια: