ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Του Γιώργου Νούτσου

Έχω την αίσθηση, πως περάσαμε πια στην εποχή των καθαρών θέσεων.

Οι πολίτες απογοητευμένοι από τα τερτίπια των πρωταγωνιστών της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής, στρέφονται με ελπίδα στην...

Αυτοδιοίκηση, αναζητώντας στους υποψηφίους - Δημάρχους και συμβούλους - τον αντίποδα σε όσα μέσα από την πολύχρονη τριβή τους με την πολιτική σκηνή, τους αποξένωσαν ...

Αναζητούν αλήθειες, τόλμη, αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά.

Και είναι τιμή για έναν υποψήφιο με παρρησία να τοποθετείται και να εκθέτει τον εαυτό του στην βάσανο της κρίσης των πολιτών.

Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ίσως ακόμα, πως η εποχή των θεόσταλτων σωτήρων παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όπως το ίδιο παρήλθε και η εποχή των "ελέω λαού" προβεβλημένων ηγετών, που ανέμεναν στον τόπο "εξορίας" τους ή στον τόπο της προσωπικής τους επιλογής, την "πρόσκληση" των γηγενών ιθαγενών, που ελλείψει ικανών ηγετών, θα τους εκλιπαρούσαν να επιστρέψουν για να τους σώσουν !

Προσωπικά, θεωρώ ύψιστη προσβολή την απαξία κάποιων έναντι όλων μας, με μόνο κίνητρο την προσωπική ανάδειξη των πρώτων, πολύ συχνά σε βάρος των δεύτερων... Λαός που είναι διατεθειμένος να υποκύψει σε τέτοιου είδους κελεύσματα, λυπάμαι που θα το πω, αλλά, αυτός ο λαός, δεν έχει μέλλον την ώρα που ουσιαστικά, απαρνείται το παρόν του !

Όλοι εμείς, που συναποτελούμε τον συνδυασμό "ΓΡΕΒΕΝΑ-ΔΗΜΟΣ Για Όλους", έχουμε βαθιά την συναίσθηση της ευθύνης, που με εντολή των πολιτών θα επωμιστούμε. Είμαστε κομμάτι του κόσμου αυτού, βιώνουμε τα ίδια βιώματα διαχρονικά και αγωνιούμε για τις καλύτερες μέρες που μας αναλογούν !

Εσείς κι όλοι εμείς, είμαστε ένα... Κι έτσι, μαζί, θα κληθούμε να δρομολογήσουμε μεθοδικά, με συνέπεια και στόχους μετρήσιμους την επόμενη μέρα για ένα Δήμο Γρεβενών που θα αποτελεί για τους πολίτες του αποκούμπι και προοπτική συνάμα............!!!





Γιώργος Νούτσος

Πρ. Δήμαρχος Γρεβενών

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: