ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Το σημείωμα του Σωτήρη Κοντιζά στα εστιατόρια όταν πηγαίνει για φαγητό με την κόρη του

Πρόσφατα ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μιλήσει δημοσίως για τις τροφικές αλλεργίες της κόρης του, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για «παραξενιές» αλλά...
σοβαρό πρόβλημα που απαιτεί προσοχή, γι’ αυτό και δίνει σχετικό σημείωμα στα εστιατόρια όταν πηγαίνει για φαγητό μαζί της.

Ο γνωστός σεφ είχε κάνει στα μέσα Φεβρουαρίου μια ανάρτηση στο Facebook όπου μεταξύ άλλων έλεγε πως πριν με την σύζυγό του ανακαλύψουν την πολυτροφική αλλεργία της κόρης τους, Αριάννας, «ενίοτε θεωρούσα κάποιους ισχυρισμούς για αλλεργία παραξενιές ή εκκεντρικότητες. Όμως οι αλλεργίες δεν είναι μόδα, είναι το πρόβλημα του μέλλοντος».
Στη συνέχεια έδωσε μερικές συμβουλές προς τους άλλους σεφ, σχετικά με το τι να κάνουν και πώς να διαχειρίζονται έναν πελάτη με τροφικές αλλεργίες.

Η ανάρτησή του ενθουσίασε τους θαυμαστές του, που κατέκλυσαν το προφίλ του με θετικά σχόλια για την δημόσια τοποθέτησή του, οπότε ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να επανέλθει στο ζήτημα, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά και το ειδικό σημείωμα που δίνει στα εστιατόρια όταν πηγαίνει για φαγητό μαζί με την κόρη του.

«Όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ για τις αλλεργίες ήξερα ότι αναφέρομαι σε ένα θέμα που αγγίζει πολύ κόσμο. Ομολογώ όμως ότι δεν περίμενα αυτή τη συγκινητική, αλλά και αγωνιώδη ανταπόκριση από τόσους από εσάς. Τα σχόλια και τα μηνύματα έδωσαν αφορμή για περαιτέρω συζήτηση. […] Επειδή όμως δεν έχουν μόνο τα εστιατόρια υποχρεώσεις, αλλά και όλοι όσοι έχουν αλλεργία, επανέρχομαι με μερικές σκέψεις-συμβουλές από προσωπική πείρα», γράφει στο μήνυμά του ο Σωτήρης Κοντιζάς, εξηγώντας τι κάνει αυτός όταν επιλέγει να φάει έξω με την οικογένειά του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: