ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Αλλοδαπός γρονθοκόπησε οδηγό του ΚΤΕΛ Κοζάνης και τον έστειλε στο νοσοκομείο!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, μεταφέρθηκε, το βράδυ της Κυριακής 10/3, λίγο μετά τις 20:00, ένας 43χρονος οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που...
εκτελούσε το δρομολόγιο Πτολεμαΐδα – Θεσσαλονίκη, ο οποίος και γρονθοκοπήθηκε από 25χρονο αλλοδαπό.

Το λεωφορείο έφτασε στο σταθμό του ΚΤΕΛ Κοζάνης, προκειμένου να επιβιβάσει κόσμο, ενώ να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα υπάρχει και δεύτερο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο από Κοζάνη για Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφεραν στο kozan.gr, αυτόπτες μάρτυρες, ο 25χρονος πιστεύοντας ότι είχε εισιτήριο για το συγκεκριμένο λεωφορείο (από Πτολεμαΐδα), ενώ είχε για το άλλο που ξεκινούσε από Κοζάνη, χτύπησε δυνατά το τζάμι του συγκεκριμένου λεωφορείου προκειμένου ν’ ανέβει.

Ο 43χρονος κατέβηκε να δει τι συνέβη και είδε τον 23 χρονο από τον οποίο και του ζήτησε το λόγο για τα πολύ έντονα χτυπήματα στο τζάμι.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο 25χρονος δράστης το γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο 43χρονος οδηγός να μεταφερθεί με εγκεφαλική διάσειση στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου μέχρι κι αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι ο 25χρονος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: