ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑΓ

Δεσμευτήκαμε ότι θα ασκήσουμε χρηστή διοίκηση, ότι θα σταθούμε στο πλευρό του Δημότη και ότι θα εργαστούμε για την άμεση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών του.
Δεσμευτήκαμε ότι...

θα εργαστούμε με υπομονή, επιμονή, διαφάνεια, συνέπεια και τυπικότητα για να πετύχουμε την ανάταξη της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. Παρά τους σκοπέλους, που αντιμετωπίσαμε κατά την άσκηση των καθηκόντων μας και παρά τα προβλήματα που ακολουθούσαν την Επιχείρηση από το παρελθόν καταφέραμε τον εκσυγχρονισμό της.
Δεσμευτήκαμε ότι θα προχωρήσουμε σε μείωση της τιμής του τιμολογίου και το πετύχαμε. Ήδη από τις αρχές του έτους 2018 καταργήσαμε το ειδικό τέλος 80% επί του καταναλισκόμενου νερού. 

Δεσμευτήκαμε ότι θα παρέχουμε στους Δημότες την δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών προς την Δ.Ε.Υ.Α.Γ. με ηλεκτρονική πληρωμή. 
Το πετύχαμε. 

Ο λογαριασμός του 1ου διμήνου του έτους 2019 μπορεί πλέον να εξοφληθεί ηλεκτρονικά είτε μέσω της εφαρμογής Internet Banking είτε με πάγια εντολή.
Θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι τούτο θα έπρεπε να έχει ήδη υλοποιηθεί σε πολύ προγενέστερο χρόνο. Θα συμφωνούσα και εγώ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ τα προβλήματα που ταλάνιζαν την επιχείρηση. 

Πρόστιμα από Δ.Ο.Υ. ύψους 2,8 εκατομμυρίων Ευρώ, δεσμεύσεις Τραπεζικών λογαριασμών από Δ.Ο.Υ. και από άλλους δανειστές της Επιχείρησης κ.α. , τα οποία αποτελούν πλέον παρελθόν και διαγεγραμμένα, δεν επέτρεπαν την εν λόγω δυνατότητα.

Πλέον οι καταναλωτές κάνοντας χρήση του Κωδικού Πληρωμής που αναγράφεται σε όλους τους έντυπους λογαριασμούς μπορούν εναλλακτικά να εξοφλούν λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. είτε μέσω της εφαρμογής Internet Banking είτε με πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: