ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

«Ακόμη μια χαμένη μελέτη ΒΡΕΘΗΚΕ»

Απάντηση από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια κατήγγειλαν ότι...
δεν υπήρχαν Μελέτες: «Ακόμη μια χαμένη μελέτη ΒΡΕΘΗΚΕ»

Για ακόμη μία φορά τα γεγονότα διαψεύδουν αυτούς που τόσα χρόνια τόνιζαν προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με καταγγελίες ότι δεν υπήρχαν μελέτες για συγκεκριμένα έργα τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μετά και την απάντηση της ΔΕΥΑ Γρεβενών σε σχετικό του αίτημα για συγκεκριμένο έργο.
Το αίτημα αφορούσε την Μελέτη του έργου «Ύδρευση οικισμών Κηπουρειού, Πριονίων, Πηγαδίτσας και Σιταρά» προϋπολογισμού 5.712.655,00€ με ΦΠΑ. Η μελέτη εκπονήθηκε από την ΑΝ.ΓΡΕ Α.Ε., με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Γόργιανης, της Ν.Α. Γρεβενών και της ΑΝ.ΓΡΕ Α.Ε, περίοδο δηλαδή που ο κ. Κουπτσίδης ήταν Νομάρχης και Πρόεδρος της ΑΝΓΡΕ.
«Η μελέτη βρέθηκε ως εκ θαύματος τώρα που έχει ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας αφού κάποιοι πρέπει να παρουσιάσουν έργο. Είναι οι ίδιοι που συμφωνούσαν ότι δεν υπήρχε μελέτη.
Τα γεγονότα όμως μας δικαιώνουν για ακόμη μία φορά..
Γιατί μελέτες υπήρχαν……..
Γιατί ακόμη μια χαμένη μελέτη ΒΡΕΘΗΚΕ……
Την Λάσπη τους την επιστρέφουμε….
Εμείς μάθαμε να μιλάμε καθαρά και να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια..
Λέμε όχι σε αυτούς που το μόνο που έκαναν αυτά τα χρόνια ήταν να λένε ψέματα στον λαό των Γρεβενών. Να μας συκοφαντούν και να μας καταγγέλλουν για δήθεν ανύπαρκτες μελέτες, αντί να υλοποιήσουν αυτά που εμείς ξεκινήσαμε.
Λέμε όχι στις χαμένες ευκαιρίες για τον τόπο μας».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα βγαίνει στο φως…


                                                                                                         Δημοσθένης Κουπτσίδης
                                                                         Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»


Δεν υπάρχουν σχόλια: