ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Πανταζής με όλα τα μωρά στην…πίστα

Ο Λευτέρης Πανταζής ξεσήκωσε τους πάντες, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε ζωντανή εμφάνιση σε μαγαζί του... Κολωνακίου, και όλοι υποκλίθηκαν στο χάρισμα του να ξεσηκώνει. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε στιγμές από τη βραδιά.

Εκεί βρέθηκε και η κόρη του Κόνι Μεταξά, η οποία απόλαυσε τον μπαμπά της να τραγουδά, αλλά και η Ζοζεφίν.

Όλος ο κόσμος ήταν όρθιος, χόρευε και τραγουδούσε ασταμάτητα με τις επιτυχίες του αοιδού, και δεν σταμάτησαν να τον βιντεοσκοπούν.

Ο Λεπάς ήταν ανεξάντλητος, ντυμένος στα μπλε, και χάρισε μια μοναδική βραδιά σε όλους τους θαμώνες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί τον νούμερο ένα διασκεδαστή.

Ο ίδιος δεν πτοείται από σχόλια και χαρακτηρισμούς, σαν κι αυτά του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος προσφάτως είχε δηλώσει για εκείνον:

«Αυτό το παιδί ή με αγαπάει πολύ ή με ζηλεύει ή με μισεί θανάσιμα, δεν ξέρω. Αυτός από μικρός ήθελε να γίνει Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Ήθελα να τον προωθήσω, του είχα πει τότε να κάνουμε και ταινία μαζί κι ένα δίσκο, δηλαδή ήθελα να τον βοηθήσω. Το παιδί είναι πολύ ύπουλος και πολύ ψεύτης. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει, σαν άνθρωπος… ύπουλος και πολύ ψεύτης».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: NDP Photo














Δεν υπάρχουν σχόλια: