ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Elif - 2ος Κύκλος- Επεισόδιa 301-302- 303-304-305-306-307-308-309-310 (video)


Elif 2ος Κύκλος- Επεισόδιο 301
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Τουγτσέ και συναντάει τον Ερκούτ. Ο Κενάν τους βλέπει μαζί αλλά τον καλούν για να τον ενημερώσουν για την Τουγτσέ και ο Ερκούτ φεύγει πριν προλάβει να του μιλήσει. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον Κενάν και την Αλιγιέ. Όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν σχέση με τον τραυματισμό της Τουγτσέ γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να τους ζητήσει εξηγήσεις. 

 Ο Κενάν νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τα παιδιά του. Η Αρζού αγωνιά για την κόρη της και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να την επαναφέρουν και να ολοκληρώσουν την επέμβαση με επιτυχία. Όλοι ανακουφίζονται. Όμως η μικρή μεταφέρεται στην εντατική γιατί το δύσκολο χειρουργείο έχει επιπλοκές και θα χρειαστεί και νέα επέμβαση. Οι γιατροί χρειάζονται αίμα και ο Κενάν προσφέρεται να δώσει εκείνος για την κόρη του. Η νοσοκόμα τον συνοδεύει στο εργαστήριο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Σερντάρ μιλάει με την Γκόντζα στην προσπάθειά του να μάθει πως είναι η Τουγτσέ. Δεν αντέχει όμως να είναι μακριά της και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα του ζητάει να φύγει αμέσως αν δεν θέλει να τον σκοτώσουν. Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ στην είσοδο και γίνεται έξαλλη. 


 Ο Σερντάρ της ζητάει να τον βοηθήσει να δει την Τουγτσέ αλλά εκείνη του ζητάει να φύγει. Η Πελίν και η Φεραγιέ, που έχουν έρθει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, βλέπουν τον Σερντάρ. Ο Μουχσίν και η Νουρτέν δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να τους κάνει έξωση. Ο Χαμίτ και οι φίλοι του περνάνε από το σπίτι για να πουν «ευχαριστώ» στον Μουχσίν για τα πληρωμένα γεύματα στο εστιατόριο. Του λένε πως ο Βεϊσέλ δεν ήταν εκεί αλλά ήταν η Μελέκ, που τους φρόντισε. Ο Μουχσίν και η Ελίφ αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο και να ευχαριστήσουν τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν τους εμποδίζει. Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή δεν μπορεί να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για τον Χαμίτ και τους φίλους του. Όποιο παιδί βλέπει, της θυμίζει την Ελίφ. Η Φεριντέ ρωτάει τη Μελέκ σχετικά με τον Μουχσίν και της λέει πως δεν τον ξέρει. 


 Η Μελέκ δίνει οδηγία στη Φεριντέ να ταϊζει τον Χαμίτ και τους φίλους του όποτε έρχονται στο εστιατόριο. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ και θέλει να επιστρέψει σπίτι της αλλά η Μελέκ δεν θέλει να φύγει από το εστιατόριο, ελπίζοντας πως ίσως εμφανιστεί η Ελίφ. Η Φεριντέ λέει στην Τουλάι να φύγει και υπόσχεται να συνοδεύσει εκείνη τη Μελέκ στο σπίτι όταν κλείσουν το εστιατόριο. Η Τουλάι πηγαίνει σπίτι και τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντούν. Η Ζεϊνέπ έρχεται σε έξαλλη κατάσταση και λέει στην Τουλάι πως ο Βεϊσέλ απήγαγε την Τουγτσέ και ο Μουράτ την πυροβόλησε και η Τουλάι της εξηγεί πως ο Βεϊσέλ δεν απήγαγε τη μικρή αλλά αντίθετα ήταν αυτός που την έσωσε. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως σκοπός του Βεϊσέλ ήταν να δώσει τη Τουγτσέ στον Νετζντέτ ώστε να σταματήσει να τον κυνηγάει και πως ο Μουράτ τον βοηθούσε. 


 Δύο άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και δίνουν το «μήνυμα» τους στον Βεϊσελ χτυπώντας μέχρι λιποθυμίας τη Ζεϊνέπ, αδιαφορώντας για το παιδί που περιμένει. Η Τουλάι τρομάζει και δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα για να τους εμποδίσει. Στο νοσοκομείο, η αστυνομία ανακρίνει τον Νετζντέτ για τις συνθήκες τραυματισμού της Τουγτσέ και εκείνος τους λέει πως η μικρή βρήκε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο Νετζντέτ δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί θέλει ο ίδιος να πάρει εκδίκηση για την Τουγτσέ…


Ο Κενάν περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Πελίν και η Φεραγιέ εύχονται περαστικά στην Αλιγιέ και γρήγορη ανάρρωση για την Τουγτσέ. Στη συνέχεια αναφέρουν πως είδαν στην είσοδο του νοσοκομείου τον Σερντάρ. Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν το ακούει και στη συνέχεια ευχαριστεί για την επίσκεψη τις δύο κοπέλες και τις συνοδεύει στην έξοδο. Η Γκόντζα λέει στον Σερντάρ πως πρέπει να φύγει αλλά εκείνος αρνείται. Η Γκόντζα τελικά καταφέρνει να τον πείσει να φύγει, πριν τον δει η οικογένεια. 

 Ο Ερκούτ βλέπει την Γκόντζα να μιλάει με τον Σερντάρ και την προειδοποιεί να μείνει μακριά του. Ο Ερκούτ ζητάει συγνώμη από τον Νετζντέτ επειδή δεν μπόρεσε να είναι κοντά του όταν τραυματίστηκε η Τουγτσέ και ρωτάει για την κατάσταση της. Ο Νετζντέτ του απαντάει πως θα λογαριαστούν αργότερα οι δυο τους και πως έχουν πολλά να πουν. Η Τουλάι μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο και ο Ερκούτ σοκάρεται όταν τη βλέπει λιπόθυμη. Ο Κενάν παίρνει άδεια από τους γιατρούς να επισκεφθεί την Τουγτσέ στην εντατική. 


Ενώ η μικρή κοιμάται ο Κενάν απολογείται επειδή δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος του Κενάν είναι έτοιμα και ο γιατρός του ζητάει να μιλήσουν. Του εξηγεί πως η ομάδα αίματος του δεν ταιριάζει με αυτή της Τουγτσέ και πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο βιολογικός της πατέρας. Το σοκ για τον Κενάν είναι μεγάλο. Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν γιατί ο γιατρός ήθελε να του μιλήσει. Φοβάται πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Ο Κενάν δεν λέει κουβέντα. Ο Νετζντέτ έρχεται και τους λέει πως ο γιατρός θέλει να τους μιλήσει για την επέμβαση της Τουγτσέ. Η Τουλάι λέει στον γιατρό πως η Ζεϊνέπ δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι αλλά δεν του εξηγεί πως έγινε αυτό. Η Τουλάι πηγαίνει στη γραμματεία να δώσει τα στοιχεία της Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ μπαίνει στο δωμάτιο. 


Η Αλιγιέ τον βλέπει μαζί με τη Ζεϊνέπ και εκείνη τη στιγμή η νοσοκόμα του λέει πως το μωρό είναι καλά και τον ρωτάει αν αυτός είναι ο πατέρας. Ο Ερκούτ απαντάει θετικά και η Αλιγιέ παθαίνει σοκ. Η Αλιγιέ βλέπει την Τουλάι και τη ρωτάει τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη της απαντάει πως η κοπέλα είχε κάποιους πόνους και λιποθύμησε και συμπληρώνει πως δεν πρέπει να ανησυχεί, το εγγόνι της και η μητέρα του είναι καλά. Η Αλιγιέ όμως πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει ερωτική σχέση με τον Ερκούτ και είναι πολύ θυμωμένη μαζί της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της η Ζεϊνέπ, βλέπει στο πλευρό της την Αλιγιέ και την Τουλάι. Θεωρεί πως ο θυμός της Αλιγιέ οφείλεται στην ανάμιξη του Βεϊσελ και του Μουράτ στην υπόθεση του τραυματισμού της Τουγτσέ. 


 Η Τουλάι λέει στην Αλιγιέ πως θα συνοδεύσει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και θα τη φροντίσει. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, η Τουλάι και η Αλιγιέ ρωτούν τη νοσοκόμα αν χρειάζεται κάποια ειδική φροντίδα η Ζεϊνέπ και εκείνη τους απαντάει πως αν ξεκουραστεί όλα θα πάνε καλά και πως ενημέρωσε και τον πατέρα του παιδιού. Και οι δύο μένουν άφωνες όταν το ακούν. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ ήταν μαζί της στο δωμάτιο και είπε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Θυμωμένη θέλει να τον βρει αλλά η Τουλάι της ζητάει να μείνει ήρεμη και την εμποδίζει. Η Σεχέρ εκμεταλλεύεται την απουσία όλων από το σπίτι και πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού για να ψάξει. Δοκιμάζει τα ρούχα της και κλέβει ένα κόσμημά της…


Elif - Επεισόδιο 303
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Σεχέρ ψάχνει σε όλο το σπίτι, ελπίζοντας να βρει κάτι για να εκβιάζει την Αρζού. Βρίσκει την ταυτότητα της Ελίφ στο δωμάτιο του Κενάν και βλέπει πως το όνομα της μητέρας της είναι Μελέκ. Η Ζεϊνέπ και η Τουλάι φτάνουν στο κτήμα. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως ο Ερκούτ το παράκανε με το να ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του παιδιού της και δεν ξέρει πως να τον χειριστεί. Η Νουρτέν συνεχίζει να βάζει την Ελίφ να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της Νουρτέν. 

 Όταν επιστρέφει σπίτι ο Μουχσίν και βλέπει την Ελίφ να καθαρίζει τα παράθυρα, καταλαβαίνει πως η Νουρτέν βάζει συνέχεια τη μικρή να κάνει δουλειές και θυμώνει αλλά η Ελίφ του λέει να μη λυπάται. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και τότε εκείνη αρχίζει να φέρεται καλά στο κοριτσάκι. Ο Μουχσίν χαίρεται όταν βλέπει τη Νουρτέν να ταϊζει την Ελίφ. Όταν η Νουρτέν όμως αποκαλεί τη μικρή με το όνομα της, Ελίφ, ο Μουχσίν παραξενεύεται και τη ρωτάει γιατί την αποκάλεσε έτσι. Η Νουρτέν βρίσκει μια φθηνή δικαιολογία. Η Μελέκ πηγαίνει κάθε μέρα στο εστιατόριο και ετοιμάζει φαγητό για τον Χαμίτ και τους φίλους του, ελπίζοντας πως μια μέρα θα έρθει και η Ελίφ. Η Φεριντέ βοηθάει τη Μελέκ και φροντίζει να παίρνει τα φάρμακά της. 

Όμως η Μελέκ δεν πιστεύει πως είναι άρρωστη και κρυφά πετάει τα χάπια στα σκουπίδια. Η Τουγτσέ υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση και ο Κενάν ρωτάει τον γιατρό πως είναι η κόρη του. Αυτό καθησυχάζει την Αρζού, η οποία υποθέτει πως ο Κενάν εξακολουθεί να πιστεύει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του. Η κατάσταση της Τουγτσέ είναι σταθερή και όλοι ανακουφίζονται. Ο Κενάν εξακολουθεί να θεωρεί την Τουγτσέ κόρη του και δεν θέλει να της πει την αλήθεια όταν συνέλθει. 

 Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο και ο Κενάν της λέει πως ξέρει ότι η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του. Η Αρζού τρομοκρατείται. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ εξακολουθούν να κρύβονται στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Δεν έχουν πάει όμως στιγμή να ανησυχούν για την Τουγτσέ. Τηλεφωνούν στον Ερκούτ και μαθαίνουν με ανακούφιση πως η κατάσταση της είναι σταθερή. Αφού λαμβάνουν τα καλά νέα για την Τουγτσέ, αποφασίζουν να επιστρέψουν σπίτι αν και ακόμα φοβούνται μην τους πιάσουν. Όταν φτάνουν εκεί δεν υπάρχει κανείς…

Elif - Επεισόδιο 304
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Αρζού επιμένει να ισχυρίζεται στον Κενάν ότι η Τουγτσέ είναι κόρη του και ότι ποτέ της δεν τον απάτησε και ο Κενάν χάνει τον έλεγχο. Της λέει πως η Τουγτσέ θα παραμείνει κόρη του αλλά όχι κόρη τους. Η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως ο Κενάν δεν είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και το ξέρει. Ο Νετζντέτ της ζητάει να ηρεμήσει και να αφήσει να χειριστεί αυτός την κατάσταση. Η κατάσταση της Τουγτσέ συνεχώς βελτιώνεται. 

Ο Κενάν είναι δίπλα στην Τουγτσέ ανοίγει τα μάτια της, Η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο και η Τουγτσέ νιώθει ευτυχία κοντά της. Δεν θυμάται τι συνέβη και της λένε πως είχε ένα μικρό ατύχημα. Όταν έρχεται ο Νετζντέτ να δει την Τουγτσέ ο Κενάν θυμώνει αλλά ο Νετζντέτ του θυμίζει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του και δεν μπορεί να του λέει τι θα κάνει και τι όχι. Λέει στον Κενάν πως αν πιστεύει πως η Τουγτσέ δεν είναι κόρη του, τότε δεν θα την ξαναδεί. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα και κρατάει τις αποστάσεις της από τη Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ τηλεφωνούν στην Τουλάι αλλά δεν την βρίσκουν. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του εξηγεί τι πέρασαν αλλά τώρα είναι στο κτήμα και είναι ασφαλείς. 

 Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φοβούνται μήπως οι άντρες του Νετζντέτ πάνε στο εστιατόριο και τηλεφωνούν στη Φεριντέ. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ πηγαίνει στο εστιατόριο και όταν ρωτάει τη Φεριντέ αν είναι μόνη της εκεί, η κοπέλα νιώθει άβολα. Εκείνη τη στιγμή τηλεφωνεί ο Μουράτ και ακούγοντας τη φωνή της Φεριντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να την επισκεφθεί. Οι άντρες του Νετζντέτ καταλαβαίνουν ότι μιλάει με τον Μουράτ και την πιέζουν να τους πει που είναι αλλά εκείνη τους απαντά πως δεν ξέρει τίποτα. Η Μελέκ δουλεύει στην κουζίνα χωρίς να ξέρει τι γίνεται έξω. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στους άντρες του Νετζντέτ και τους διατάζει να φύγουν από το εστιατόριο. 

 Όταν φτάνει εκεί ο Μουράτ, η Φεριντέ τον ρωτάει τι συμβαίνει αλλά εκείνος δεν της δίνει καμία απάντηση. Ο Ερκούτ καταφέρνει να πάρει στα χέρια του τη βαλλιστική εξέταση σχετικά με τη σφαίρα, που τραυμάτισε την Τουγτσέ και τελικά το όπλο, που την πυροβόλησε ήταν του Χιλμί, ενός από τους άντρες του Νετζντέτ. Τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον ενημερώνει. Ο Μουράτ χαίρεται πολύ με τα νέα και λέει στον Βεϊσέλ και τη Φεριντέ πως μπορούν να ηρεμήσουν πλέον καθώς το πρόβλημα λύθηκε. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως το όπλο, που πυροβόλησε την Τουγτσέ ήταν του Χιλμί αλλά η αντίδραση του Νετζντέτ δεν είναι αυτή, που περίμενε…
Elif 305
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Ο Κενάν δεν φεύγει από το πλευρό της Τουγτσέ. Φεύγει μόνο όταν έρχεται η Αρζού. Η Τουγτσέ είναι ευτυχισμένη επειδή και οι δύο γονείς της είναι μαζί της στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πάρει εξιτήριο. Η Αρζού θέλει να μεταφέρει την κόρη της στο σπίτι του Νετζντέτ αλλά ο Κενάν της ξεκαθαρίζει πως η Τουγτσέ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού δεν επιμένει και λέει στην Τουγτσέ πως κάποιες φορές μια μητέρα και ένας πατέρας μπορεί να έχουν κάποια θέματα να λύσουν αλλά αυτό δεν θα πρέπει να την επηρεάζει και θα πρέπει να ακολουθήσει τον πατέρα της. Η Αρζού ενημερώνει τον Νετζντέτ για το εξιτήριο της Τουγτσέ και του λέει πως δεν ξέρει τι να κάνει με τον Κενάν και ζητάει τη βοήθειά του. 

Ο Νετζντέτ της ζητάει να έχει υπομονή και θα λύσει εκείνος το πρόβλημα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ. Του λέει πως το εγγόνι του σώθηκε και πως τώρα είναι η σειρά για το δικό του αγέννητο εγγόνι. Συνεχίζει λέγοντάς του πως ξέρει όλα όσα έχει κάνει. Ο Νετζντέτ τα παραδέχεται όλα αλλά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ έχει καταγράψει όλη τη συνομιλία τους. Ο Νετζντέτ καλεί τον Ερκούτ στο γραφείο του και του λέει πως ήρθε ο Βεϊσέλ και τον απείλησε με όπλο. Η Αρζού έρχεται και λέει στον πατέρα της πως ο Κενάν πήγε την Τουγτσέ στο κτήμα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ είναι ο Ερκούτ και αισθάνεται τόσο άσχημα που δεν ξέρει ούτε πως να το πει αλλά ούτε και σε ποιον να το πει. Το επόμενο πρωί η Αλιγιέ βλέπει στο κτήμα τον Ερκούτ και πηγαίνει να του μιλήσει. 

Ο Ερκούτ της λέει πως ήρθε να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη. Εκείνη τη στιγμή, όπως και ο Κενάν, θυμάται πως η Αρζού τους είχε πει πως ο Ερκούτ ήταν ο άντρας, που την είχε βοηθήσει και συνειδητοποιεί πως οι δυο τους συνεργάζονται εναντίον τους. Η Αλιγιέ λέει στον Ερκούτ πως κατέστρεψε τη ζωή της Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα σκοπεύει να χωρίσει από τον Σελίμ και πως στην πραγματικότητα αγαπάει εκείνον. Η Αλιγιέ δεν τον πιστεύει και τον διώχνει. Τα βάζει με τον εαυτό της επειδή αμφέβαλλε για τη Ζεϊνέπ και της ετοιμάζει μια σούπα. Ένας φάκελος για τον Σελίμ φτάνει στο κτήμα. Η Σεχέρ τον παραδίδει στην Αλιγιέ. Είναι τα χαρτιά του διαζυγίου, που ζήτησε η Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει. 

Όταν λιποθυμάει, η Ζεϊνεπ προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά η Αλιγιέ δεν αντέχει ούτε να την αντικρίζει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αλιγιέ της συμπεριφέρεται τόσο σκληρά. Η Τουλάι προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Αλιγιέ και λέει στη Ζεϊνέπ πως η πεθερά της έχει περάσει πολλά τελευταία και για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξει κατανόηση και να μην το παίρνει προσωπικά. Ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Τουγτσέ και η Αλιγιέ τον ρωτάει τι συνέβη. Ο Κενάν της ζητάει να του δείξει εμπιστοσύνη και η Αλιγιέ δεν του αποκαλύπτει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ μετράει τις μέρες, που βρίσκεται στη φυλακή. Κοιτάζει τις φωτογραφίες της Ζεϊνέπ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως η αγαπημένη του τον απάτησε. 

Ο σπιτονοικοκύρης του Μουχσίν, ο Σαμπρί, βάζει έξω από το σπίτι του ένα ενοικιαστήριο. Ο Μουχσίν ζητάει δανεικά από τον φίλο του Τσεμάλ. Εκείνος δεν έχει να του δώσει χρήματα αλλά του προτείνει να πουλάει σάντουιτς για να κερδίσει χρήματα και να πληρώσει το ενοίκιο. Ο Μουχσίν χαίρεται. Η Νουρτέν συνεχίζει να φροντίζει τη Μελαχάτ, η οποία γκρινιάζει συνέχεια…

Elif 306
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Σεχέρ ακούει τον Κενάν να λέει στην Αλιγιέ πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει και πως από εδώ και πέρα θα μένει στο σπίτι του πατέρα της. Η Σεχέρ ενημερώνει σχετικά τη Νουρτέν. Η Νουρτέν σχεδιάζει να ζητήσει αρχικά λεφτά από την Αρζού και μετά να πάρει και άλλα από τον Κενάν. Αμέσως τηλεφωνεί στην Αρζού και ζητάει λεφτά. Η Αρζού με τη σειρά της τηλεφωνεί στη Σεχέρ και ζητάει πληροφορίες για το τι γίνεται στο κτήμα. Ελπίζει πως ο Νετζντέτ θα δώσει λύση στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με τον Κενάν. 

Συναντάει τη Νουρτέν και της λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά αν της δώσει λίγο χρόνο θα της δώσει όσα λεφτά θέλει. Ο Νετζντέτ μιλάει με τον γιατρό της Τουγτσέ και του ζητάει να πει στον Κενάν πως το τεστ ήταν λάθος, διαφορετικά θα βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Ο γιατρός δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί. Η Γκόντζα έχει ενοχληθεί από την παρουσία της Αρζού στο σπίτι. Λέει στον Νετζντέτ πως δεν βοηθάει την Αρζού διορθώνοντας συνεχώς όλα τα λάθη της. Του λέει πως ο Κενάν δεν πρόκειται να πιστέψει τον γιατρό και πως η Αρζού πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί την κατάσταση. Στο εστιατόριο, ο Βεϊσέλ αναγκάζει τον Μουράτ να ακούσει την ηχογράφηση με τα λόγια του Νετζντέτ. Η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ δεν παίρνει τα φάρμακά της. Λέει στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ πως η Μελέκ ήθελε να πάει στο σπίτι της Μελαχάτ και ίσως να βρίσκεται εκεί. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της θείας της για να δει αν είναι εκεί η Μελέκ. 

Η Μελέκ πηγαίνει στη Μελαχάτ και εκεί βλέπει τη Νουρτέν και την αναγνωρίζει ως τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Την αρπάζει από το λαιμό και τη ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Μελάχατ της λέει πως η Νουρτέν δουλεύει για εκείνη και πως κάνει κάποιο λάθος. Η Μελέκ προσπαθεί να ηρεμήσει και η Νουρτέν βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει. Η Φεριντέ έρχεται και ανακουφίζεται όταν βρίσκει τη Μελέκ εκεί. Η Μελαχάτ της εξηγεί τι συνέβη. Ο Μουχσίν είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά γιατί έχει μαζί του και την Ελίφ. Η Αλιγιέ σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή και προτείνει στη Ζεϊνέπ να έρθει μαζί της αλλά εκείνη της απαντάει πως θα πάρει αργότερα μόνη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν και η Αλιγιέ του λέει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου και του δείχνει τα έγγραφα. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν για τις επισκέψεις του Ερκούτ στο κτήμα και πως εκείνος ισχυρίστηκε στο νοσοκομείο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν σκέφτεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ μιλούσαν. 

Συμφωνούν με την Αλιγιέ να μιλήσουν στον Σελίμ για το διαζύγιο αλλά να κρατήσουν μυστικό μέχρι να βγει από τη φυλακή το θέμα της πατρότητας του παιδιού. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα. Λέει στην Τουλάι πως επιστρέφει στο πατρικό της και τη συμβουλεύει να κάνει και εκείνη το ίδιο. Ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά της και η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του. Ο Ερκούτ της λέει πως έφτασαν στο τέλος του δρόμου, πως επιτέλους θα είναι μαζί και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητο…
Elif 307
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer


Η Ελίφ και ο Μουχσίν καταφέρνουν να πουλήσουν όλα τα σάντουιτς, που έχουν ετοιμάσει. Η Αρζού πείθει τη Νουρτέν να περιμένει δύο ακόμα μέρες για να τις δώσει τα λεφτά. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Η Αρζού πιστεύει πως ο γιατρός τηλεφώνησε στον Κενάν και τον έπεισε πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ αλλά στην πραγματικότητα ο Κενάν έχει κάνει τεστ DNA και δείχνει τα αποτελέσματα στην Αρζού. Ο Ερκούτ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι που αγόρασε. 

Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν τον θέλει αλλά εκείνος της απαντάει πως αληθινή αγάπη σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ και εκείνη παράτησε τελικά τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ του λέει να σταματήσει να κάνει όνειρα και ο Ερκούτ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, που έχει κάνει γιατί εκείνος δεν θα αλλάξει την κατάθεση του. Η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της χωρίς έναν πατέρα και πως εκείνος είναι διατεθειμένος να τους φροντίσει και τους δύο. Η Τουλάι επιστρέφει σπίτι και ανησυχεί όταν δεν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ. Της τηλεφωνεί αλλά δεν τη βρίσκει και τότε πανικοβάλλεται. Όταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει στην είσοδο τον Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. 

Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη. Εξηγεί στην Τουλάι τι συμβαίνει και την αναγκάζει να της υποσχεθεί πως δεν θα πει σε κανέναν τίποτα. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ενημερώνει πως επέστρεψαν σπίτι και πως η Ζεϊνέπ δεν είναι καλά. Ο Μουράτ ετοιμάζει ένα cd με την ομολογία του Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ παίρνει το cd και κατευθύνεται σπίτι γιατί ανησυχεί για την Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ του λέει πως έφυγε από το κτήμα και πως η σχέση της με τον Σελίμ δεν είναι καλή και του ζητάει να μην την πιέζει και αυτός. Ο Βεϊσέλ τη συμβουλεύει να κρατάει την ψυχραιμία της και πως όλα θα πάνε καλά. Ρωτάει την Τουλάι αν γνωρίζει κάτι περισσότερο και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Σελίμ. Η Αλιγιέ είναι δυστυχισμένη, ο Σελίμ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Του λένε πως η Ζεϊνέπ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Όταν του λένε πως έφυγε από το κτήμα χωρίς να πει λέξη, ο Σελίμ πιστεύει πως έφυγε με τον Ερκούτ. Πιστεύει πως είχε δίκιο από την αρχή και αισθάνεται συντετριμμένος. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν σπίτι σε κακή κατάσταση. Ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και του λέει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει την κόρη του. Καθώς η Αλιγιέ και ο Κενάν μιλάνε, η Σεχέρ ανακαλύπτει πως υποψιάζονται ότι το παιδί, που περιμένει η Ζεϊνέπ είναι από άλλον πατέρα και πως ο Κενάν έχει προσλάβει ντετέκτιβ. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Μελέκ συνεχίζει να δουλεύει στο εστιατόριο και η Φεριντέ φροντίζει να παίρνει τα φάρμακά της…


Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της. Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. 

Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας. Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. 

 Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει. Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. 

Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει…


Η Αρζού πρέπει να βρει χρήματα για να εμποδίσει τη Νουρτέν από το να πάει την Ελίφ στον Κενάν. Καθώς η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα στέλνει και μία φωτογραφία της στην Αρζού. Όταν φτάνουν στην είσοδο, εμφανίζεται η Αρζού κρατώντας ένα διαμαντένιο κολιέ. Το δίνει στη Νουρτέν με αντάλλαγμα την Ελίφ. Η Νουρτέν και η Αρζού τσακώνονται και η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται μέσα στο κτήμα. Η Νουρτέν και η Αρζού συνειδητοποιούν πως η Ελίφ έχει εξαφανιστεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. 

Η Νουρτέν ενημερώνει τη Σεχέρ αλλά και η Αρζού την καλεί και της λέει πως ένα παιδί ίσως να βρίσκεται μέσα στο κτήμα. Της ζητάει αν το βρει, να το κρύψει και να την ειδοποιήσει. Η Ελίφ κρύβεται στην αποθήκη τροφίμων και φοβάται μήπως τη βρει η Αρζού. Η Σεχέρ δεν μπορεί να βρει την Ελίφ. Όταν φτάνει η Νουρτέν, η Σεχέρ την κρύβει στην κουζίνα να μην τη δει κανείς. Ενώ η Σεχέρ προσπαθεί να πείσει τη Νουρτέν να φύγει, η Αλιγιέ μπαίνει στην κουζίνα και γνωρίζει τη Νουρτέν. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Σεχέρ να βάλει την Τουγτσέ στο κρεβάτι τής. Επειδή η Ζεϊνέπ έχει κάνει αγωγή διαζυγίου, ο Ερκούτ πρέπει να αλλάξει την κατάθεση του αλλά φοβάται την αντίδραση του Νετζντέτ. 

Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ παίρνουν πρωινό όταν έρχονται αστυνομικοί και συλλαμβάνουν τον Νετζντέτ. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ ξαφνιάζονται. Οι αστυνομικοί λένε στον Νετζντέτ πως έχουν στην κατοχή τους μια ηχογράφηση στην οποία ο Νετζντέτ ομολογεί τα εγκλήματά του. 

Ο Βεϊσέλ, που έχει δώσει το cd με την ομολογία του Νετζντέτ στην αστυνομία, τηλεφωνεί στην Αρζού για να την ενημερώσει αλλά δεν τη βρίσκει. Η Αλιγιέ και ο Κενάν έχουν άσχημη ψυχολογία και ενώ παίρνουν πρωινό έρχεται η Τουγτσέ η οποία τους λέει πως της λείπει πολύ η Ελίφ. Η Ζεϊνέπ πρόκειται να πάει στον γιατρό για να μάθει το φύλο του παιδιού, που περιμένει αλλά είναι πολύ δυστυχισμένη εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν. Η Τουλάι είναι μαζί της…


Elif - Επεισόδιο 310
Δείτε το επεισόδιο εδώ
trailer

Η Ελίφ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να φύγει από το κτήμα. Η Σεχέρ ψάχνει στην αποθήκη αλλά η Ελίφ κρύβεται σε μια ντουλάπα και δεν τη βλέπει. Η Νουρτέν αναζητάει την Ελίφ στον κήπο και η Αρζού ψάχνει στο δάσος γύρω από το κτήμα αλλά όταν δεν βρίσκει την Ελίφ, επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα της. Η Ελίφ βγαίνει από τη αποθήκη και πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. 

Η Τουγτσέ κοιμάται και η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια φωτογραφία της μαζί με την Τουγτσέ. Πιστεύει πως είναι φίλες από το σχολείο. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται το κτήμα για να ευχηθούν περαστικά στην Τουγτσέ. Όταν η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο της εγγονής της, τη βρίσκει να κλαίει. Η Τουγτσέ πιστεύει πως είδε την Ελίφ στο όνειρό της. 

Στη συνέχεια πηγαίνει με τη γιαγιά της στο σαλόνι και χαίρεται όταν βλέπει τη Φεραγιέ και την Πελίν και τα δώρα, που της έφεραν. Η Ελίφ, που είχε ακούσει την Αλιγιέ να έρχεται, πρόλαβε και το έσκασε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο δωμάτιο της Σεχέρ, προς μεγάλη της ευχαρίστηση. 

Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της παραδίδει την Ελίφ ενώ λέει στην Αρζού πως δεν κατάφερε να βρει την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη γυναικολόγο της μαζί με την Τουλάι και μαθαίνει πως θα γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως ο Νετζντέτ έχει συλληφθεί. Ο Νετζντέτ αντιλαμβάνεται πως ο Βεϊσέλ τον έχει παγιδέψει και ζητάει από τον Ερκούτ να χειριστεί εκείνος το ζήτημα…
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: