ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

MasterChef: H Συγκινητική κίνηση από Κουτσόπουλο για Ζαχίρ

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία του MasterChef και το έπαθλο τους ήταν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ωστόσο, ο Ζαχίρ Γιαβαρί, δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω προβλήματος με τα χαρτιά του παρά τις προσπάθειες της παραγωγής.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του υποσχέθηκε ότι όταν λυθεί το πρόβλημα θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα. Μάλιστα, του είπε πώς θα τον πάρει με τη μηχανή του και θα βγουν έξω.

«Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη. Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι, στο χρωστάμε δηλαδή, το έχουμε κάβα για σένα», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: