ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

«Προβολή Αγροτουριστικών και Γεωργοκτηνοτροφικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το ΑΓΡΟweek και την ΕΡΤ3»

Στο WEBTV της ΕΡΤ είναι πλέον διαθέσιμη η εκπομπή του ΑΓΡΟweek.
 Το Άλογο Πίνδου σε πρώτο πλάνο, στο όμορφο Πρόσβορο και ιδιαίτερη αναφορά στα αρωματικά φυτά και τις βιοκαλλιέργειες του τόπου μας και πιο συγκεκριμένα στη Δεσκάτη.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών προωθεί οτιδήποτε έχει σχέση με τη Γεωργία και Κτηνοτροφία του τόπου μας. Συγκεκριμένα με την παραπάνω δράση προβάλλεται η Αυτόχθονη  Φυλή του Αλόγου Πίνδου στα Γρεβενά. Ταυτόχρονα, στηρίζει με κάθε τρόπο τους αγρότες και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εξειδικευμένες γνώσεις στους βιοκαλλιεργητές και βιοκτηνοτρόφους των Γρεβενών. Παράλληλα βρίσκεται σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη δημιουργία καθαρού πολλαπλασιαστικού υλικού, όσον αφορά τα αρωματικά φυτά (λεβάντα-ρίγανη-τσάι του βουνού).
Ευχαριστούμε τον  κ. Κωτσόπουλο και το επιτελείο του για την όμορφη παρουσίαση της θεματολογίας του και ιδιαίτερα τους παραγωγούς που συμμετείχαν, για την άμεση ανταπόκριση και τις αυθεντικές τοποθετήσεις τους .
Αξίζει να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας και να ενημερωθούμε για σημαντικά γεωργοκτηνοτροφικά κεφάλαια της περιοχής μας στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://webtv.ert.gr/ert3/agroweek/23mar2019-agroweek-i-panarchaia-fyli-alogon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: