ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Μόναχο-Werksviertel: Τα έργα της μεγάλης ρόδας άρχισαν!

Ένα νέο ορόσημο για το Μόναχο χτίζεται: Η κατασκευή του γιγαντιαίου τροχού Hi-Sky στο Werksviertel προχωρεί καλά, οι πύργοι είναι ήδη πανύψηλοι. Από τον Απρίλιο, οι πρώτοι επισκέπτες θα μπορούν να...
απολαύσουν τη θέα στον ορίζοντα του Μονάχου από ψηλό ύψος. Και για τους κατοίκους του Μονάχου υπάρχει μια ειδική προσφορά.

Ήδη τον Απρίλιο, το Hi-Sky πρέπει να τεθεί σε λειτουργία
Το Hi-Sky München, το οποίο κατασκευάζεται επί του παρόντος στο Werksviertel Mitte, είναι ο μεγαλύτερος κινητός τροχός στον κόσμο και σίγουρα της Γερμανίας. Ανυψώνεται 80 μέτρα ύψος και ένας γερανός 800 τόνων απαιτείται μόνο για να ανεγερθεί ο ιστός.

12 τεχνικοί εργάζονται σε συνεχή λειτουργία για να φέρουν γρήγορα την κατασκευή του τροχού στη σκηνή: Το αρχικό ταξίδι με δημόσιο άνοιγμα έχει ανακοινωθεί για τις 14/04/2019. Θα είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο από τις 10:00 έως τις 22:00, τα Σάββατα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Μια ολοκληρωμένη βόλτα θα διαρκεί περίπου μισή ώρα.
Οι κάτοικοι του Μονάχου λαμβάνουν έκπτωση στον ναύλο

Το Hi-Sky του Μονάχου δεν θα σταθεί για πάντα στη σημερινή του θέση. Αλλά για τουλάχιστον δύο χρόνια μπορούμε να προσβλέπουμε στο νέο αξιοθέατο πίσω από το Ostbahnhof. Για τους κατοίκους, με την παρουσίαση της ταυτότητας, θα ισχύει έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου. Αντί των 14,50 ευρώ θα πληρώνουν 12,50 ευρώ. Φυσικά, από την κορυφή μπορείτε να περιμένετε μια υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Μονάχου – και προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τις Άλπεις. Υπάρχουν 27 γόνδολες χωρητικότητας 16 ατόμων το καθένα. Έτσι ο καθένας πρέπει να βρει τη θέση του κάπου όταν ξεκινά τον Απρίλιο.

Werksviertel: Τα έργα της μεγάλης ρόδας άρχισαν!
Το Hi-Sky Μονάχου κατασκευάζεται από την εταιρεία Maurer SE, ο οποίος είναι ο όμιλος Motorworld. Ο τρίτος εταίρος είναι το Werksviertel Mitte, όπου το νέο Μέγαρο Μουσικής του Μονάχου θα αποτελέσει άλλο αξιοθέατο στο άμεσο μέλλον.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: