ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χάρη Βοριαζίδη με την "ΕΛΠΙΔΑ"

Όταν νέοι άνθρωποι, με ήθος και δυναμισμό συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, συνδιαμορφώνουν τις λύσεις και δηλώνουν παρών στην...
κρισιμότερη μάχη για την Περιφέρεια μας, τότε υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

Καλώς ήρθες Χάρη στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ !!!



Βοριαζίδης Θεοχάρης
Γεννημένος στην Γερμανία με γονείς την Μαρία και τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, κατάγεται από την Ακρινή Κοζάνης, είναι παντρεμένος με την Λευκοθέα Δόση και έχουν τρία παιδιά.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου λαμβάνοντας το πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, γνωρίζει Γερμανικά και είναι εργαζόμενος υπάλληλος στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Κοζάνης.
Υπήρξε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΚΕΠ και του Σωματείου  Βορείου Ελλάδος
Είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και για πολλά χρόνια ασκεί το επάγγελμα ενεργά καθώς ο αθλητισμός είναι και θα είναι το μεγαλύτερο πάθος του.

Προσωπική Δήλωση
Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές γιατί πρέπει επιτέλους η περιοχή μας να οδηγηθεί στην ανάπτυξη και η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, να βελτιωθεί.  Στα ζητήματα της ενέργειας, της επιχειρηματικότητας, της ανεργίας, της αγροτιάς και της σωστής διαχείρισης των επενδυτικών προγραμμάτων, δεν χωράνε κομματικές αποχρώσεις. 
Εκεί οι απόντες του τόπου μας δεν έχουν θέση γιατί διαχρονικά υπήρξαν παρατηρητές των δυσμενών εξελίξεων στην περιοχή, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να δέχεται όσους πολιτικά συνταξιοδοτούνται και δεν είναι επαρκής για την κεντρική πολιτική διοίκηση.
Σήμερα όλοι στηρίζουμε την επικεφαλής μας την Ζεμπιλιάδου Γεωργία γιατί έχει τις γνώσεις, στηρίζεται στην ομαδική εργασία και έχει στόχο να δημιουργήσει για την Περιφέρεια μας, τις κατάλληλες υποδομές, απαραίτητες για τις σύγχρονες μορφές διοίκησης     

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: