ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Πολίτες της Κοζάνης πληρώνουν μαζί με το δικό τους ψωμί, ένα ακόμη για όσους δεν έχουν να αγοράσουν!!!

To «Ψωμί που περιμένει» είναι μια προσπάθεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, που σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, Δημήτρη Λεούδη, βρήκε συμπαραστάτες όλους τους φούρνους της πόλης. “Συμμετέχουν και οι...
26 φούρνοι της Κοζάνης με στόχο να διασφαλίσουμε διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους που ζουν στην ανέχεια” δήλωσε ο κ. Λεούδης.

Έτσι, ο πελάτης μπορεί μαζί με το δικό του ψωμί, να πληρώσει ένα επιπλέον ψωμί, κουλούρι ή κάτι άλλο που επιθυμεί και να το αφήσει σε «αναμονή» για κάποιον συμπολίτη του που το έχει ανάγκη. Για κάθε «ψωμί σε αναμονή» ο καταστηματάρχης κόβει την αντίστοιχη απόδειξη, την τοποθετεί σε εμφανές σημείο και παράλληλα αναγράφει τον αριθμό των ψωμιών, ή άλλων ειδών, που είναι σε αναμονή σε κάποιον πίνακα.

«Όποιος θέλει να πάρει κάποιο από τα ψωμιά ή τα υπόλοιπα είδη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφτεί έναν φούρνο, που στη βιτρίνα του θα έχει την αντίστοιχη ενημερωτική αφίσα και να το ζητήσει. Ο υπάλληλος του φούρνου θα του το δώσει, μαζί με την απόδειξη, διασφαλίζοντας έτσι μια αξιοπρεπή διαδικασία» εξήγησε ο κ. Λεούδης προσθέτοντας ότι στόχος της ΑΡΣΙΣ είναι να επεκτείνει αυτή την προσπάθεια και στα περιφερειακά χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: