ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΝΤΙΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Γ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ

Ο Κων/νος Ντίγκος με καταγωγή το Βατόλακκο Γρεβενών, είναι γεννημένος στις 23-01-1964. Γιος πολύτεκνης οικογένειας, με γονείς τον Χαράλαμπο και την Αναστασία Ντίγκου.

Είναι παντρεμένος με την...

Ελένη Σαρουσαββίδου και πατέρας δύο παιδιών.

Ζει µόνιµα στο Βατόλακκο Γρεβενών και δραστηριοποιείται επαγγελµατικά στο χώρο της αρτοποιΐας, στην οικογενειακή επιχείρηση ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΙΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Γρεβενών 2016.

Μετανάστευσε στη Γερμανία την περίοδο 1991-1997, όπου εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Μ.Α.Ν. Μονάχου ως βαφέας αυτοκινήτων.

Είναι blogger από το 2009 μέχρι και σήμερα, ιδιοκτήτης και διαχειριστής του ιστολογίου vatolakkiotis.gr, προβάλλοντας όλα όσα αφορούν την κοινωνία και τον τόπο του.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού μας και λάτρης του αθλητισμού, είναι γνωστός σε πολλούς Αθλητικούς - Διοικητικούς παράγοντες και Δημοσιογράφους ραδιοφώνων και εφημερίδων απ' όλη την Ελλάδα, όπου προβάλει διαδικτυακά φωτορεπορτάζ ομάδων και την ανάδειξη ταλέντων της περιοχής μας αφιλοκερδώς.

Τα τελευταία χρόνια, είναι υπεύθυνος τύπου του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ Γρεβενών, καθώς και δημιουργός του ιστολογίου faspyrsos για τις προβολές φωτορεπορτάζ της ομάδας.

Θέτει τον εαυτό του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο πλευρό του υποψήφιου και νυν ∆ηµάρχου Γρεβενών Γ. ∆ασταµάνη, γνωρίζοντας άμεσα και βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας ως ελεύθερος επαγγελματίας. 
Θέλει να συµβάλλει µε όλες του τις δυνάµεις για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο µας.

Γιατί με τον Γιώργο Δασταμάνη
Μου εμπνέει εμπιστοσύνη...

Θεωρώ τον νυν ∆ηµάρχο Γρεβενών Γ. ∆ασταµάνη και εκ νέου υποψήφιο, έντιμο και ικανό να διαχειριστεί για ακόμη μία 5ετία τον Δήμο Γρεβενών.
Κατάφερε να τακτοποιήσει τα οικονομικά ενός υπερ χρεωμένου δήμου, σε μία μνημονιακή περίοδο για τη χώρα, που όλοι γνωρίσαμε και ζήσαμε στο πετσί μας.

Με συνείδηση και σχέδιο, κάνει τα λόγια του πράξεις, μέσα από την έγκριση σπουδαίων και σημαντικών έργων, για την Παιδεία, τον Αθλητισμό και την καθημερινότητα.

Για τα ΓΡΕΒΕΝΑ που Αγαπάμε... "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: