ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Φώτη Ιορδανίδη στο συνδυασμό "ΕΛΠΙΔΑ"

Ο Φώτης Ιορδανίδης στο συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ!
Αυτοδιοίκηση σημαίνει ενεργός πολίτης, σημαίνει συμμετοχή σε κοινές προσπάθειες και πάνω απ όλα σημαίνει προσφορά. Γι αυτό με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε ένα...

ακόμα σημαντικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, με πλούσια κοινωνική δράση. Ο κ. Ιορδανίδης Φώτης, ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ, στην προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί για να πάει ο τόπος μας μπροστά και να μη χάσει άλλες ευκαιρίες.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Φώτη !

Ποιος είναι ο κ. Φώτης Ιορδανίδης.

Είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Δήμου Εορδαίας. Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Εορδαίας και Πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Εορδαίας

Είναι Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Πατρών με γνώσεις Προγραμματισμού Η/Υ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Μαθηματικά.

Εργάσθηκε ως ωρομίσθιος - αναπληρωτής καθηγητής Πληροφορικής στη Β/θμια Εκπαίδευση έως τον διορισμό του με ΑΣΕΠ στο 2ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας όπου και υπηρέτησε ως υποδιευθυντής.

Το 2014 εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Σάββα Ζαμανίδη και τιμήθηκε με τις θέσεις του Πρόεδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Εορδαίας, και του Αντιδημάρχου.

Με πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση υπήρξε Γραμματέας στην ακαδημία Δελφίνια Πτολεμαΐδας. Επίσης συμμετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια, ΑΔΕΔΥ Ν. Κοζάνης ΕΛΜΕ Εορδαίας, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κοινότητα Νέων Αναρράχης»

Γονείς του είναι o Ιωάννης και η Μαριάνθη, και γεννήθηκε το 1973. Είναι παντρεμένος με τη Γραμματικοπούλου Χαρούλα του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης και έχουν δύο παιδιά, την Ελισάβετ και τον Κωνσταντίνο.

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις