ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει το φινάλε του "Τατουάζ"

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, "Τατουάζ", η οποία σε έναν μήνα περίπου...
ολοκληρώνεται.

"Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε 2 χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου, κι είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα στο γύρισμα. Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά, το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο" ανέφερε η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha, ενώ για το τέλος του «Τατουάζ» είπε: «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας πω ότι δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. Δεν έχω καμία ιδέα. Ξέρω για περίπου 25 επεισόδια μετά. Ένα μήνα είμαστε μπροστά. Ο ρόλος μου θα πάει προς το καλύτερο».

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Εγώ έχω κάνει μία συζήτηση για μένα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω περισσότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Απόστολο Γκλέτσο. Επίσης, στη σειρά θα είναι και η Θάλεια Ματίκα».

Τι είπε για το φινάλε του «Τατουάζ»; Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της; Τι θα συμβεί στην Άννα στα τελευταία επεισόδια;

Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: