ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Η χορωδία ΛΙΓΕΙΑ στο Λιτόχωρο

Στο Λιτόχωρο, στη γενέτειρα του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη μας κ. κ. Δαβίδ, βρέθηκε χτες το απόγευμα η χορωδία του ΣΥΝΔΕΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΛΙΓΕΙΑ, προσκεκλημένη από...
τη Δημοτική Χορωδία «Ιωάννης Σακελλαρίδης» και συμμετείχε μαζί τη διοργανώτρια χορωδία, τη Δημοτική χορωδία Λαμίας και το Φωνητικό Σύνολο της Βέροιας ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λιτοχώρου. 
Η φιλοξενία των διοργανωτών από την πρώτη στιγμή μέχρι και την ώρα της επιστροφής ήταν θερμότατη και πριν την εκδήλωση μας η χορωδία μας επισκέφθηκε το πολύ όμορφο Ναυτικό Μουσείο που δημιουργήθηκε και συντηρείται από εθελοντές συνταξιούχους Λιτωχορινούς ναυτικούς. 

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν άψογη και το επίπεδο των χορωδιών που συμμετείχαν πολύ υψηλό. Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι Σύλλογοι που αγαπάνε τη Μουσική, το Τραγούδι και την Τέχνη γενικότερα, μπορούν να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα με πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.
Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δείπνο και γλέντι στη Λέσχη αξιωματικών Λιτοχώρου σε μια πολύ οικεία και ανθρώπινη ατμόσφαιρα.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τόσο τα μέλη της χορωδίας που πάντοτε συμμετέχουν με συνέπεια και υπευθυνότητα στις εκδηλώσεις εντός και εκτός των Γρεβενών, τη μαέστρο μας κ. Νικολέτα Παπάζογλου για το ζήλο και την ακάματη προσπάθεια που καταβάλλει για τη βελτίωση της, όσο και την διοργανώτρια χορωδία και τις άλλες δύο χορωδίες, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχουμε και να συμβάλλουμε με τη σειρά μας σε αυτό το ωραίο και πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα του 20ου χορωδιακού φεστιβάλ Λιτοχώρου.










        Ο Πρόεδρος            Η Γενική Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας           Χαρά Καραλιόλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: