ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Φωτεινής Τζουβάρα

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

συνακόλουθα με την πρόσφατη δημοσιοποίηση των πρώτων υποψηφίων από τον Γιώργο Δασταμάνη, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ανακοινώσω την...

υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΓΡΕΒΕΝΑ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ».

Η πολιτική μας γνωριμία έγινε πριν από πέντε περίπου χρόνια όταν για πρώτη φορά αποφάσισα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ στα κοινά του τόπου μας και να κατέλθω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γεωργίου Δασταμάνη καθώς οραματίστηκα ένα νέο Δήμο όπου προτεραιότητα θα είχε ο δημότης. Έναν Δήμο όπου θα κυριαρχούσε η αξιοκρατία, η νομιμότητα, η διαφάνεια, η ορθή και άμεση διαχείριση των προβλημάτων και η αξιοποίηση κάθε πρόσφορου μέσου για την ανάδειξη της πόλης και των χωριών μας. Τότε, σε εκείνη την εκλογική διαδικασία με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς με εκλέξατε Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου μας. Η τιμή που μου κάνατε μεγιστοποίησε την ευαισθησία μου για την πορεία του Δήμου μας και την ευθύνη μου απέναντι στους συνδημότες μας. Η πρόοδος του Δήμου και η ανάταξη των Επιχειρήσεων ήταν μονόδρομος. Προς τον σκοπό αυτό ασκήσαμε χρηστή Διοίκηση, εργαστήκαμε με επιμονή, υπομονή, διαφάνεια, συνέπεια και τυπικότητα. Ιδίως στην Δ.Ε.Υ.Α.Γ. όπου είχα αναλάβει την θέση της Αντιπροέδρου, πετύχαμε την εξυγίανσή της, τον εκσυγχρονισμό της και φυσικά την ελαχιστοποίηση των οφειλών της. Ενώ παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχωρήσαμε και σε μείωση του Τιμολογίου καταργώντας το ειδικό τέλος 80%, χωρίς αυτό να κάμψει την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους δημότες.

Ευχή μου είναι η υποψηφιότητά μου να εμπνεύσει και άλλους συνδημότες, ώστε όλοι μαζί, με ενεργό συμμετοχή να εργαστούμε ακαταπόνητα προσφέροντας τον καλύτερό μας εαυτό για τον Δήμο μας.

Φωτεινή Δ. Τζουβάρα
Δικηγόρος
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος του συνδυασμού
«Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: