ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Τσικούρα με τον Συνδυασμό "ΓΡΕΒΕΝΑ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΕΝΕΡΓΑ" του Γιώργου Δασταμάνη

Με τιμή, χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη με το συνδυασμό ...

"Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά"


Στις εκλογές του 2014 οι συντοπίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσω ως Πρόεδρος την Τοπική Κοινότητα Μεγάρου.
Υπηρέτησα και υπηρετώ αυτό το θεσμό με συνέπεια και με μοναδικό κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά στον άνθρωπο και στον τόπο μας. Παρόλο το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε δε δίστασα ποτέ να απαιτώ και να διεκδικώ λύσεις σε χρόνια προβλήματα και όταν επρόκειτο για το συμφέρον του τόπου μας.
Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς έχοντας την ίδια επιθυμία να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις με σύνεση, ειλικρίνεια, υπομονή και επιμονή και σας καλώ να σταθείτε δίπλα μου αρωγοί και συμπαραστάτες.


Με εκτίμηση
Τσικούρας Νικόλαος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γρεβενών
Δημοτική Ενότητα Αγίου Κοσμά
Πρόεδρος ΤΚ Μεγάρου
Εκπαιδευτικός

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στα Γρεβενά το 1976. Κατάγομαι από το Μέγαρο Γρεβενών όπου και ζώ.
Το 1999 αποφοίτησα από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Ανώτερης Σχολής Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών (ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ).
Από το 2002 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, το 2006 διορίστηκα μόνιμος και από τo 2007 εως και σήμερα υπηρετώ στο 1ο ΕΠΑΛ Γρεβενών.
Το 2014 εκλέχθηκα και μέχρι σήμερα είμαι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρου.
Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Λιάκου Ευανθία και έχουμε δύο παιδιά.

Τηλ. 6972292747
e-mail : tsikoyras@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: