ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Master Chef - διαρροή : Ποιοι φτάνουν στον τελικό

Μετά το Πάσχα θα μπούμε στην τελική ευθεία. Έχουν απομείνει μόλις 8 παίκτες. Και σύντομα – μέσα από απαιτητικές διαδικασίες – θα καταλήξουμε στο ζευγάρι του τελικού. Εκείνους που θα μαγειρέψουν το...
πιο ακριβό πιάτο του κόσμου, αφού όποιον το κάνει καλύτερα, θα φύγει με 50.000 ευρώ στην τσέπη του.

Ποιο θα είναι, όμως, το ζευγάρι του τελικού;

Αν δεν θέλετε να μάθετε, τότε καλύτερα να μείνετε στις παραπάνω γραμμές και να περιμένετε την ολοκλήρωση του MasterChef. Μετά από εδώ έχει… spoilers!

Εδώ είστε ακόμη; Πάμε λοιπόν…

Στον τελικό δεν θα βρίσκεται ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Χρήστος. Ο… Κρατς ντε. Και αν δεν είναι ο Χρήστος, τότε ποιος; Μήπως ο Πανούλης; Ούτε και αυτός!

Ο ένας αναμένεται να είναι το έτερο φαβορί, ο Μανώλης. Και το άλλο… Κρατηθείτε, γιατί μπορεί να μην σας αρέσει. Η Σπυριδούλα το έχει πει από την πρώτη στιγμή, πως θέλει να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Και φτάνει μέχρι το τελευταίο βήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δοκιμασίες για τους δύο διεκδικητές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Μαΐου (αφού το παιχνίδι είναι μπροστά σε σχέση με όσα βλέπουμε την τηλεόραση), θα είναι αρκετές και θα συμμετάσχουν όλοι οι φετινοί παίκτες.

Όπως είχε γίνει και στην περσινή έκδοση. Όσοι έχουν αποχωρήσει, ενημερώθηκαν πως πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των γυρισμάτων την Πρωτομαγιά, με τον τελικό να έχει διάρκεια μίας εβδομάδας! Ο τελευταίος, πάντως, που έχει αποχωρήσει και τον έχουμε δει είναι ο Θάνος.

Η μισή διαδικασία θα είναι μαγνητοσκοπημένη, ενώ η άλλη μισή θα μεταδοθεί live και αναμένεται να… σπάσει ταμεία. Ειδικά αν βρίσκεται εκεί η Σπυριδούλα!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: