ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Με Π. Καμμένο και Γρεβενιώτικη παρουσία το Πανελλήνιο Συνέδριο των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών στο Ναύπλιο (pics,vd)

Γρεβενιώτικη παρουσία στο συνέδριο όπου ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Δυτικού Τομέα Αθηνών Αντιπλοίαρχος Ντίγκος Νικόλαος ΠΝ, ο οποίος απέμεινε τιμητική πλακέτα στους ...
Περιφερειακούς σύμβουλους της ΠΕ Αργολίδας. Επίσης ακόμη μία Γρεβενιώτικη παρουσία στο συνέδριο ήταν του Βαζούρα Γεώργιου με καταγωγή από το Καρπερό Γρεβενών της ένωσης Στρατιωτικών της ν. Κώ. 

Επιπρόσθετα να αναφερθεί ότι παρευρέθηκαν όλοι οι σύνεδροι των όμορων νομών, της Κοζάνης δια του προέδρου της κ. Πετκίδη Θεόδωρου και Καστοριάς κ. Μαρινέλη Χρήστου ο οποίος απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαρινέλης έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στην Καστοριά και ήταν ο διοργανωτής του περσινού συνεδρίου που έγινε στην πόλη της Καστοριάς και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις το επόμενο Πανελλήνιο συνέδριο των Ενώσεων Στρατιωτικών να πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά!!!
Με παρουσία Καμμένου το Πανελλήνιο Συνέδριο των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών στο Ναύπλιο

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Πανελληνίου Συνεδρίου των Στρατιωτικών Ενώσεων. Οργανωτής του συνεδρίου ήταν η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (ΕΣΠΕΕΑΡ).

Κατά την έναρξη των εργασιών του Πανελληνίου συνεδρίου παρευρέθηκε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος, καθώς και πληθώρα βουλευτών όλων των κομμάτων, οι οποίοι τόνισαν την αναγκαιότητα ενός συνδικαλιστικού οργάνου καθώς και την αξιέπαινη προσπάθεια της ΠΟΕΣ αλλά και των Ενώσεων ώστε να διεκδικήσουν δικαιώματα τα οποία κατά την περίοδο της κρίσης είχαν απολεσθεί.

Πριν την επίσημη έναρξη ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΑΡ κ. Ευάγγελος Κουτρουφίνης ανακήρυξε την σύζυγο του ήρωα Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Πανανά κα. Μαριάνα Ζαφείρη επίτιμο μέλος της Ένωσης της οποίας ηγείται.

Την επίσημη έναρξη του Πανελληνίου Συνεδρίου πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ο οποίος ανέφερε ότι στηρίζει την προσπάθεια των Ενώσεων και της ΠΟΕΣ.

Λίγο μετά την έναρξη των εργασιών η ΕΣΠΕΕΑΡ παρέδωσε τιμητικές πλακέτες σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα απόλυτα οργανωμένο συνέδριο στην Περιφέρεια μας.

Πλακέτες παρέλαβαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, εκπρόσωπος του δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, εκπρόσωπος του δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, η κα. Πουλοπούλου Αγγελική αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Αργολίδας και φυσικά ένας εκ των εμπνευστών της ΠΟΕΣ ο πρόεδρος της Ανέστης Τσουγκαράκης.














Προσθήκη ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: